fbpx

| Tudatos Vásárló

Tegyél Te is a fenntarthatóbb étkezésért!

A nemzetközi Ökokör program alapítója Marilyn Mehlmann egy rendhagyó “szakácskönyvvel” szeretne előrukkolni: gyakorlatias ötletek háztartásoknak az egészségesebb táplálkozáshoz, kevesebb élelmiszer pazarláshoz. A könyv megjelenését Te is támogathatod. 

 

“Az ételünk lassan megöl bennünket. Ezen szeretnénk változtatni: táplálnia kellene minket, mindannyiunkat.” Ez a mottója a Global Action Plan International által indított Care to eat nevű projektnek. Ennek keretében a szerző, Marylin Mehlmann az Ökokörben már megszokott, hatékony, inspiráló eszközöket ötvöző szakácskönyvet szeretne kiadni, hogy segítse a háztartásokat az egészségesebb táplálkozásban, hulladékcsökkentésben.  

Támogasd Te is a könyv megjelenését!

 

 

 

Tetszett a cikk, szeretnél még több akciót? Nyomd meg a lenti gombot és támogasd a www.tudatosvasarlo.hu fenntartását egyszeri felajánlással.  Köszönjük!

 
   

 

Legyél Te is a Tudatos Vásárlók Egyesülete büszke támogatója!

A TVE éves támogatói díja 2500 forint. És ezért kapsz egy Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát is.

 

Kattints ide, ha szeretnél 5-15% kedvezménnyel vásárolni a TVE által minősített helyeken.

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás