fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Társadalmi párbeszéd városaink környezeti állapotáról

| Török Katalin

Az Európai Unió az Internet segítségével törekszik bevonni Európa lakosságát a törvényhozás folyamatába. Egy online kérdőív segítségével az európai városok környezeti állapotát javító stratégia kidolgozásához mondhatunk véleményét lakóhelyünk környezetéről, a környezeti problémák kezeléséről.

Az Európai Bizottság Interactive Policy Making kezdeményezése lehetőséget kínál mindannyiunknak, magánembereknek, vállakozásoknak, civil szervezeteknek, hogy a minket érintő témákról elmondjuk véleményünket. Az aktuálisan terítéken lévő témákban online kérdőívek segítségével várják a véleményeket.

A Bizottság az európai városokban élők életminőségének, a városi környezet minőségének javítására készül stratégiát kidolgozni, ennek kapcsán várják a visszajelzéseket a lakosságtól és civil szervezetektől. Az online kérdőív kitöltése csupán néhány percet vesz igénybe, és személyes adatok megadása nem szükséges, a felmérés anoním.

Ha szívesen véleményt mondanál, a kérdőívet angol nyelven itt találod:
The European City – improving the quality of your environment


A vélemények gyűjtése ebben a témában szeptember 21-ig tart!

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok