fbpx

| Török Katalin

Társadalmi párbeszéd városaink környezeti állapotáról

Az Európai Unió az Internet segítségével törekszik bevonni Európa lakosságát a törvényhozás folyamatába. Egy online kérdőív segítségével az európai városok környezeti állapotát javító stratégia kidolgozásához mondhatunk véleményét lakóhelyünk környezetéről, a környezeti problémák kezeléséről.

Az Európai Bizottság Interactive Policy Making kezdeményezése lehetőséget kínál mindannyiunknak, magánembereknek, vállakozásoknak, civil szervezeteknek, hogy a minket érintő témákról elmondjuk véleményünket. Az aktuálisan terítéken lévő témákban online kérdőívek segítségével várják a véleményeket.

A Bizottság az európai városokban élők életminőségének, a városi környezet minőségének javítására készül stratégiát kidolgozni, ennek kapcsán várják a visszajelzéseket a lakosságtól és civil szervezetektől. Az online kérdőív kitöltése csupán néhány percet vesz igénybe, és személyes adatok megadása nem szükséges, a felmérés anoním.

Ha szívesen véleményt mondanál, a kérdőívet angol nyelven itt találod:
The European City – improving the quality of your environment


A vélemények gyűjtése ebben a témában szeptember 21-ig tart!

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás