fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Társadalmi párbeszéd városaink környezeti állapotáról

| Török Katalin

Az Európai Unió az Internet segítségével törekszik bevonni Európa lakosságát a törvényhozás folyamatába. Egy online kérdőív segítségével az európai városok környezeti állapotát javító stratégia kidolgozásához mondhatunk véleményét lakóhelyünk környezetéről, a környezeti problémák kezeléséről.

Az Európai Bizottság Interactive Policy Making kezdeményezése lehetőséget kínál mindannyiunknak, magánembereknek, vállakozásoknak, civil szervezeteknek, hogy a minket érintő témákról elmondjuk véleményünket. Az aktuálisan terítéken lévő témákban online kérdőívek segítségével várják a véleményeket.

A Bizottság az európai városokban élők életminőségének, a városi környezet minőségének javítására készül stratégiát kidolgozni, ennek kapcsán várják a visszajelzéseket a lakosságtól és civil szervezetektől. Az online kérdőív kitöltése csupán néhány percet vesz igénybe, és személyes adatok megadása nem szükséges, a felmérés anoním.

Ha szívesen véleményt mondanál, a kérdőívet angol nyelven itt találod:
The European City – improving the quality of your environment


A vélemények gyűjtése ebben a témában szeptember 21-ig tart!

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Egészséges ősgabonák a tányérunkon

Egészséges ősgabonák a tányérunkon

2023. február 18-án tartottuk a Közösségi Mezőgazdálkodás Családi napot. Aki eljött, személyesen is megismerkedhetett 11 hazai közösségi gazdával, valamint a témába vágó beszélgetéseket, előadásokat hallgathattak meg. Ha érdekelnek a gabonák és az egészséges táplálkozás, nézd meg a beszélgetést a Családi napról az ősgabonákról Dr. Szira Fruzsinával az ÖMKI vezető kutatójával, Fülöp Ádámmal a Pipacs Pékség […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok