fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Táplálkozási szaktanácsadás

| Tudatos Vásárló

Az egészséges táplálkozásra törekvőknek, a fogyni vagy hízni vágyóknak, esetleg speciális étrendet, diétát igénylőknek indított szakmai tanácsadó szolgálatot a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ).

A MDOSZ szakmai tanácsadó szolgáltatásáról részletes információ a 06/1/269-2910-es telefonszámon, vagy az mdosz[kukac]mdosz.hu e-mail címen kérhető. Internet: http://www.mdosz.hu/, http://www.diet.hu/

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége 1991-ben alakult meg,1998-tól kiemelkedően közhasznú szervezetként működik. 1994 óta tagja az Európai Dietetikusok Szövetségének, az EFAD-nak (European Federation of the Associations of Dietitians). Az MDOSZ tagjai főiskolát végzett táplálkozási szakemberek (dietetikusok), akik nem csak az egészségügy különböző területein dolgoznak, hanem jelentős létszámban az élelmiszeripari vállalatok munkáját is segítik.

Az MDOSZ olyan programok kidolgozásában és megszervezésében vesz részt, amelyeknek célja a fogyasztók tájékoztatása, illetve az egészséges életmódnak megfelelő táplálkozási gyakorlat és szokások kialakítása.

Az új szolgáltatással azt szeretné elérni a szervezet, hogy a diétával, kalóriákkal, étrenddel és más, táplálkozással kapcsolatos kérdéseikkel, problémáikkal szakemberekhez forduljanak az érintettek. A tanácsadó szolgálat során különböző szűrővizsgálatokon -test tömeg-, testmagasság-, testzsír-, derék körfogat-mérés, test tömegindex-számítás – vehetnek részt az érdeklődők, feliratkozhatnak egyéni és csoportos tanácsadásra, egy dietetikus pedig személyre szabott étrendet dolgoz ki számunkra. De a szakmai segítség a táplálkozási tanácsokkal nem ér véget: lehetőség van a rendszeres kontrollra is.

 

Forrás: MTI

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok