fbpx

| Tudatos Vásárló

Támogasd a TVE zsírkréta tesztjét!

Könnyed szórakozás és egy nehézfém. Ez lenne a zsírkréta?  A legnagyobb zsírkréta fogyasztók a gyerekek, akár rajzolásról, akár majszolásról van szó. Te is szeretnéd tudni, van-e ólom az itthoni zsírkrétákban? Támogasd a teszt költségét, hogy kideríthessük!

Arra vállalkozunk most, hogy megvizsgáljuk az itthon kapható 20 legismertebb zsírkréta márka esetleges ólom tartalmát. Hiszen ez egy olyan termék, amelyet a gyerekek naponta használnak, és gyakran nem „rendeltetés-szerűen” teszik. Az ólom jelenléte minden tekintetben nagyon veszélyes és káros, mind a gyerek, mind a felnőtt szervezet számára.

Ezért is tartjuk nagyon fontosnak, hogy laboratóriumban vizsgáltassuk be a leggyakoribb márkák termékeit. Ha ez neked is fontos és szeretnéd tudni, hogy a zsírkréták valóban tartalmaznak-e olyan káros anyagokat, mint az ólom, akkor támogasd a zsírkréta tesztet!

A tesztek labor költsége összesen 1.344.000 Ft, de ebből már csak 66.000 Ft hiányzik ahhoz, hogy mind a 20 különböző márkájú zsírkrétát bevizsgáltathassuk.

További infó az Adjuk össze! oldalon. 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás