fbpx
öko-mosás kihívás

Szürke az ősz? Vigyél színt a mosásba: indul az Öko-mosás kihívás!

Csatlakozz Öko-mosás kihívásunkhoz, teszteld velünk, mennyire jönnek be a legnagyobb hazai greenfluencerek által javasolt környezetkímélő módszerek!


Mindannyiunknak más jelent kihívást a mosásban. Ahol gyerek van a családban, a szennyeskosár negatív bőségszaruként ontja magából a különféle módon bepiszkolt ruhákat, és emiatt a hatékonyság a lényeg. Sokunknak fontos, hogy a mosószer minél kevésbé ártson bőrnek. Egyre többen vagyunk, akiknek e szempontok mellett számít az is, hogy a mosásra használt szer lehetőleg környezetkímélő és hulladékmentes is legyen.

Tudatos Vásárlók Egyesületénél hiszünk abban, hogy akár egyetlen szokásunk környezetbarát újragondolásával és megváltoztatásával rengeteget tehetünk egy fenntarthatóbb világ kialakításáért.

Arra gondoltunk, hogy a szürke novemberben vigyünk együtt egy kis színt az egyik legtöbb feladatot adó és egyben leginkább vegyszerfaló házimunkába, a mosásba!

Tarts velünk öko-mosás kihívásunkon, és vigyél színt velünk a mosásba!

Akik a kihívás alatt motiválnak, buzdítanak, tippekkel segítenek:

Tóth Andi – Háztartásom hulladék nélkül (a Dobd ki a szemetest! írója), Nagy Réka Ökoanyu (szerkesztő, újságíró), Balla Gabi stylelist (színtanácsadó és zero hero) és Ekler Éva, tapasztalt ökonagyi!

egyike lehetsz a 3 szerencsésnek, aki

TVE Kedvezménykártyával és

1 szabadon választható Tudatos Vásárló Teszttel

gazdagodhat!

 

Hogyan tudsz csatlakozni?

A kihíváshoz ezúttal is 3 módon tudsz csatlakozni. Hogy melyiket választod, az attól függ, mennyire és milyen területen van szükséged a támogatásra.

Próbáld ki tippjeiket, írd meg nekünk pár mondatban az első tapasztalataidat november 10-én az alábbi formon, majd értékeld az általad választott módszert november 20-án részletesen ugyanitt!

powered by Typeform
 1. Színt viszek a mosásba!

Már régóta kísérletezel, hulladékmentes megoldásra is törekszel? Hagyatkozz egy tapasztalt háztartászöldítő tippjeire! Lesd el Tóth Andi, Ökoanyu, vagy Balla Gabi színtanácsadó tippjeit az Instán!

Megosztanád mással is mit tanultál? #greenfluence

  2. Kipróbálok egy ÖkoKörös receptet Ekler Évával!

Egy igazi Ökonagyi tippjeire hagyatkoznál? Hallgass a kihívás során Ekler Évára! A kisujjában vannak a hagyományos és újhullámos megoldások. Csatlakozz az ő csapatához, ha a Tudatos Vásárlók ÖkoKörös követőivel tartanál!

Megosztanád mással is mit tanultál? Ne feledd! #greenfluence #ÖkoKör #ökonagyi

ökokör öko-mosás kihívás

     3. Kipróbálok egy ökocímkés mosószert!

Ha úgy érzed, az egyszerűbb cél most jobban belefér az életetbe, az is szuper! Próbálj ki egy minősített ökocímkés szert, és csökkentsd ezzel a vásárlásod és a mosás ökológiai lábnyomát, a vízszennyezést, és az újrahasznosíthatatlan műanyagcsomagolások mennyiségét!

Megosztanád mással is mit tanultál? Ne feledd! #greenandsafe #LIFE #ökocímkés

ökokör öko-mosás kihívás

Mindehhez a mosógépnek is van néhány szava!

Az, hogy mennyire hatékony a mosás, mennyire tisztulnak a foltok, a mosószer mellett egyértelműen a mosógépen is múlik. Regisztrálj a kihívásba október 31-ig, értékeld a módszert 3 hét után, és nyerd meg a 3×1 TVE Kedvezménykártya szabadon választható Tudatos Vásárló Teszt kombót!

A kihívás időtartama: 2020. november 1-20.

Mosd velünk tudatosan zöldre a Black Friday-t!

 

793
Segítettünk, hogy képben legyél a termékekben lévő vegyi anyagok hatásával kapcsolatban?
toxfree szavazás játékok

Köszönjük az idődet, válaszoddal sokat segítettél!


553
Segítettünk, hogy kevesebb káros vegyi anyag legyen az életedben?
toxfree szavazás 2

Köszönjük az idődet, válaszoddal sokat segítettél!


A Green&Safe LIFE-styles projektet az Európai Unió LIFE alapja támogatja, az Agrárminisztérium társfinanszírozza. Azonosító: ENV GIE HU000622 Green&Safe LIFE-styles

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás