fbpx

Tarts velünk, legyél tagjaa Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Szürke az ősz? Vigyél színt a mosásba: indul az Öko-mosás kihívás!

Csatlakozz Öko-mosás kihívásunkhoz, teszteld velünk, mennyire jönnek be a legnagyobb hazai greenfluencerek által javasolt környezetkímélő módszerek!


Mindannyiunknak más jelent kihívást a mosásban. Ahol gyerek van a családban, a szennyeskosár negatív bőségszaruként ontja magából a különféle módon bepiszkolt ruhákat, és emiatt a hatékonyság a lényeg. Sokunknak fontos, hogy a mosószer minél kevésbé ártson bőrnek. Egyre többen vagyunk, akiknek e szempontok mellett számít az is, hogy a mosásra használt szer lehetőleg környezetkímélő és hulladékmentes is legyen.

Tudatos Vásárlók Egyesületénél hiszünk abban, hogy akár egyetlen szokásunk környezetbarát újragondolásával és megváltoztatásával rengeteget tehetünk egy fenntarthatóbb világ kialakításáért.

Arra gondoltunk, hogy a szürke novemberben vigyünk együtt egy kis színt az egyik legtöbb feladatot adó és egyben leginkább vegyszerfaló házimunkába, a mosásba!

Tarts velünk öko-mosás kihívásunkon, és vigyél színt velünk a mosásba!

Akik a kihívás alatt motiválnak, buzdítanak, tippekkel segítenek:

Tóth Andi – Háztartásom hulladék nélkül (a Dobd ki a szemetest! írója), Nagy Réka Ökoanyu (blogger, újságíró), Balla Gabi stylelist (színtanácsadó és zero hero) és Ekler Éva, tapasztalt ökonagyi!

egyike lehetsz a 3 szerencsésnek, aki

TVE Kedvezménykártyával és

1 szabadon választható Tudatos Vásárló Teszttel

gazdagodhat!

 

Hogyan tudsz csatlakozni?

A kihíváshoz ezúttal is 3 módon tudsz csatlakozni. Hogy melyiket választod, az attól függ, mennyire és milyen területen van szükséged a támogatásra.

Nézd meg a lehetőségeket, válassz magadnak egy módszert, és regisztrálj az online form segítségével!

powered by Typeform
  1. Színt viszek a mosásba!

Már régóta kísérletezel, hulladékmentes megoldásra is törekszel? Hagyatkozz egy tapasztalt háztartászöldítő tippjeire! Lesd el Tóth Andi, Ökoanyu, vagy Balla Gabi színtanácsadó tippjeit az Instán!

Megosztanád mással is mit tanultál? #greenfluence

  2. Kipróbálok egy ÖkoKörös receptet Ekler Évával!

Egy igazi Ökonagyi tippjeire hagyatkoznál? Hallgass a kihívás során Ekler Évára! A kisujjában vannak a hagyományos és újhullámos megoldások. Csatlakozz az ő csapatához, ha a Tudatos Vásárlók ÖkoKörös követőivel tartanál!

Megosztanád mással is mit tanultál? Ne feledd! #greenfluence #ÖkoKör #ökonagyi

ökokör öko-mosás kihívás

     3. Kipróbálok egy ökocímkés mosószert!

Ha úgy érzed, az egyszerűbb cél most jobban belefér az életetbe, az is szuper! Próbálj ki egy minősített ökocímkés szert, és csökkentsd ezzel a vásárlásod és a mosás ökológiai lábnyomát, a vízszennyezést, és az újrahasznosíthatatlan műanyagcsomagolások mennyiségét!

A kihívás végén nincs más dolgod, mint megosztani tapasztalataidat a kapott tippekkel, tanácsokkal, receptekkel kapcsolatban! Amennyiben kitöltöd az értékelő kérdőívet a kihívás végén, ugyanitt.

Megosztanád mással is mit tanultál? Ne feledd! #greenandsafe #LIFE #ökocímkés

ökokör öko-mosás kihívás

Mindehhez a mosógépnek is van néhány szava!

Az, hogy mennyire hatékony a mosás, mennyire tisztulnak a foltok, a mosószer mellett egyértelműen a mosógépen is múlik. Regisztrálj a kihívásba október 31-ig, értékeld a módszert 3 hét után, és nyerd meg a 3×1 TVE Kedvezménykártya szabadon választható Tudatos Vásárló Teszt kombót!

A kihívás időtartama: 2020. november 1-20.

Mosd velünk tudatosan zöldre a Black Friday-t!

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek