fbpx

| Magyar Design Évkönyv 2013

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Szép, praktikus, támogató: az ülőhinta

Autizmussal élők és dizájnerek készítik ezt a remek ülőhintát . A Magyar Design Évkönyv 2013-ban találtunk rá.

A Miskolci Autista Alapítvány kraftműhelyében autizmussal és fogyatékkal élő fiatalok készítenek designtárgyakat formatervezők vezetésével.

 

A különleges értékteremtő és fejlesztő program keretében a hagyományos kézművestechnikák alkalmazásával készülő tárgykollekciók napjaink tárgykultúrájának szellemében születnek, és tudatosan reflektálnak az autizmussal élők sajátos világára.

 

A foglalkoztatás fejleszti a fiatalok manuális és mentális képességeit, s lehetőséget teremt számukra betekinteni a munka világába.

 

Érdemes az Alapítvány honlapján szétnézni, rengeteg klassz termék van.

 

Még több öko, felelős és klassz termék és történet magyar dizájnerektől a Magyar Design Évkönyv 2013-ban, itt:

 

 

 

Szöveg és fotó (c): Magyar Design Évkönyv 2013, © Text and Design, 2014, MOME Alapítvány

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás