fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Spamszűrő teszt az NHH honlapján

| Tudatos Vásárló

Ez a cikk már 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

A spam-ek, azaz kéretlen elektronikus üzenetek elleni védekezés egyre nagyobb feladat. A Nemzeti Hírközlési Hatóság egy spamszűrő teszt publikálásával próbálja segíteni az otthoni Internet-felhasználókat.

A piacon jelenleg számos spamszűrő szoftver érhető el, vannak fizetős és ingyenes, hatékony és persze kevésbé hatékony programok. Azt eldönteni, hogy melyik program a legjobb, nem egyszerű, de vannak bizonyos szempontok, amelyek alapján könnyebben hozhatunk döntést, melyik szoftvert is válasszuk.

Az NHH tesztje a teljesség igénye nélkül, sorrend meghatározását elkerülve készült. Csupán a lehető legtöbb szempontot és információt kívánják bemutatni, hogy a fogyasztók a tényeket és saját igényeiket mérlegelve ki tudják választani a számukra legmegfelelőbb programot.

Ennek érdekében felállítottak egy szempontrendszert, hogy egységes, objektív mércével vizsgálhatóak legyenek az egyes szoftverek. Emellett bemutatnak tíz, magáncélra ingyenesen használható, Windows operációs rendszerben működő spamszűrőt is.

Forrás: Nemzeti Hírközlési Hatóság

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok