fbpx

| Tudatos Vásárlók

Segítsd egy kattintással a verespataki aranybánya elleni kampányt

A Zöld Erdély Egyesület kampánya Verespataki aranybánya ellen.

A transindex fotópályázatára beérkezett egy verespataki kép. Arra szeretnénk titeket kérni, hogy szavazzatok rá az alábbi linken. Ha a verespataki malacka nyeri a versenyt, a verespataki problémák, ezáltal is mediatizálva lesznek. Kicsi ellensúly ez az RMGC mega-médiakampányára, de mint az elmúlt évek is bizonyítják, kicsi lépésekkel, kicsi emberek is képesek ellenállni.

A lap alján lehet szavazni.

 

Forrás: Greenpeace

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás