fbpx

| Tudatos Vásárló

Segíts Te is a vörösiszap katasztrófa károsultjainak!

Összegyűjtöttünk néhány helyet, ahol tárgyi és pénzbeli adománnyal segíthetsz a vörösiszap katasztrófa területén élőknek.

A veszprémi Csalán Környezet- és Természetvédő Egyesület elsősorban Devecser és Kolontár önkormányzatával egyeztetve kíván azonnali segítséget nyújtani a vörösiszap-áradat sújtotta területek lakosságának, valamint az ott dolgozóknak. Felhívással fordulnak a lakossághoz, és kérik, hogy aki tud pénzbeli gyorssegéllyel járuljon hozzá létfontosságú egészség-megőrzési eszközök, védőfelszerelés beszerzéséhez. 

*1000 Ft adomány 4 db porszűrős maszkot,
*5000 Ft pedig egy adag védőfelszerelést ( 1 pár gumicsizma és kesztyű) jelent a terepen dolgozóknak.
A pénzbeli felajánlásokat a Csalán Egyesület vagy a 11600006-00000000-02978495 sz. bankszámlaszámra várják, (a közleményben mindenképpen tüntesd fel: vörösiszap adomány)

Lehetőség van az egyesület honlapján, paypal rendszeren keresztül, azonnali, online utalásara is >>>

A Greenpeace budapesti irodájában is gyűjtik a felajánlásokat, majd a Katolikus Karitasz segítségével eljuttatják a helyszínre. Amire a legnagyobb szükség van: hideg élelmiszer, munkavédelmi ruházat, overállok, vegyvédelmi kesztyűk, védőszemüvegek, lélegző maszkok.
Cím: XIV. kerület Zászlós utca 54. (hétköznap minden nap, hétvégén telefonálj)

További adományfogadó szervek:

Magyar Vöröskereszt >>>

Nemzeti segélyvonal (tel: 1752 minden hálózatról hívható) >>>

Magyar Kármentő Alap >>>

Magyar Ökumenikus Segélyszervezet >>>

Magyar Máltai Szeretetszolgálat >>>

Katolikus Karitasz >>>

 

Kép [cc] Greenpeace

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás