Sport

Mennyire fair play a foci?

A foci, a kézilabda, a röplabda vagy a rögbi millióknak jelent örömteli pillanatokat, de nem létezne a legfontosabb kellék, a labda nélkül. Ugyanakkor azoknak az embereknek, akik ezeknek a labdáknak a nagy részét készítik, kevés okuk van a vidámságra… Lássuk a tényeket!

Az asztali lámpa, amit egy bringamániás imádni fog

Egy magyar designer megtalálta a módját, hogyan lehet a felülmúlhatatlan bringás életérzést becsempészni a lakásba: az Industrial Kid-lámpák kerékpáralkatrészekből készülnek és álomszépek.

Így válassz jó futócipőt!

Milyen lábtípusok léteznek, és mi az 5 alapszabály futócipő vásárláshoz? Olvasd el vásárlási tippjeinket, és nézd meg a férfi futócipő-tesztünket, ha vásárlásnál az egészség vagy a tartósság fontos számodra.

Jófej bicajos helyek

Beköszöntött az őszi idő, de még javában tart a bringa-szezon. Ezen a héten tartják az Európai Mobilitási hetet és autómentes napot is, ezért ha tehetitek pattanjatok bicajra. Ennek apropóján készítettünk egy összeállítást azokról a jófej biciklis helyekről, ahol minden a bicaj körül forog: lehet bérelni, szervizeltetni és használni a Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát.

Tippek munkába kerékpározáshoz

Végre kellemes az idő és azok is bringára pattanhatnak, akiket eddig visszatartott a hideg. Nézzük, mire érdemes figyelni, ha kezdő városi bringások vagyunk.

Otthontalanná válnak a nyomornegyed lakói az olimpiai város építése miatt Rióban

Öt hónappal a Rio de Janeiro-i olimpia kezdete előtt jogvédő szervezetek és élsportolók tiltakoznak az olimpiai város építésével párhuzamosan zajló erőszakos kilakoltatások és az olimpiával kapcsolatos ellenőrizhetetlen brazil állami költekezés ellen. 

Videók

  • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a fogyasztók érdekében