alap kinézet

System Messages

Diák

Gazdálkodj okosan! - online környezetvédelmi kvízjáték indul

Játssz, és próbáld ki magad! Környezetvédelmi online kvízjáték indul Gazdálkodj okosan! címmel. Sok értékes nyeremény és hasznos tapasztalat várja az érdeklődőket. A fődíj egy kerékpár!

 

A mi utcánk – tedd szebbé és készíts videót!

Mindenkit zavar, ha szemetes az utca, ha benövi a sövény a bicikliutat, ha szétrohad a pad. Ezek olyan problémák, amelyek megoldásához nem kell másra várni, tüntetni, petíciókat írni. Mi is összeszedhetjük a szemetet, megnyeshetjük a sövényt, lefesthetjük a padot. Szervezzetek ti is akciót, ami szebbé teszi a környéketeket, hajtsátok végre és készítsetek videót róla!
 

Rajzolj, mesélj a vízről!

Az Aprólépés csapata a közelgő víz világnapja alkalmából pályázatot hirdet iskolásoknak "Az éltető víz - a jövő kék aranya' címmel. Mesével, verssel, de akár egy jó viccel is lehet nevezni, de rajz, montázs és fotó is beadható.

Kreatív hulladékhasznosítási pályázat iskolásoknak

Az Aprólépés csapata kreatív hulladékhasznosítási pályázatot hirdet. Örömöd leled az alkotásban? Akkor ne tétovázz, nézz körül otthon mi az amit már kidobnál, de még újrahasznosítható és készíts belőle valami jópofa dolgot.

Környezet- és egészségvédelmi csapatverseny indul iskolásoknak

Herman Ottó Környezetvédelmi Oktatóközpont és a Bem József Általános Iskola csapatversenyt hirdet általános iskolások számára környezet-  és egészségvédelem témakörben.

Apró lépésekkel, ne egy szusszra!

Vajon mi a közös egy országos rádióműsorban és egy internetes játékban? Hogyan lehet erőltetett módszerek nélkül, izgalmasan megmutatni az ifjúságnak, hogy mi a fenntarthatóság? Apró lépésekkel...

Videók

Linkek

  •      Hulladék-Suli
  • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a fogyasztók érdekében

Smink