fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Rajzolj, mesélj a vízről!

| Tudatos Vásárló

Az Aprólépés csapata a közelgő víz világnapja alkalmából pályázatot hirdet iskolásoknak „Az éltető víz – a jövő kék aranya’ címmel. Mesével, verssel, de akár egy jó viccel is lehet nevezni, de rajz, montázs és fotó is beadható.

Pályázni két kategóriában lehet: szabadon választott technikával készített illusztrációkkal (pl. rajz, grafika, képregény, montázs, fotó, videó …), illetve rövid szöveges alkotásokkal (szabadon választott műfajban írott munkák – pl. mese, levél, mini esszé, vers, vicc stb. maximum 2000 karakter vagy egy A4 kézzel írott oldal terjedelemben)

 

Pályázás módja

Az illusztrációkat a www.aprolepes.hu oldalon történt előzetes regisztráció/bejelentkezés után a Pályázok menüpont alatt lehet feltölteni (jpg formátum, max. 2MB), a szöveges anyagokat, videókat pedig a palyazat@aprolepes.hu címre lehet beküldeni (a tárgy mezőben fel kell tünetetni: Az éltető víz), vagy a Harmónium Egyesület postacímére: 1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 1./b. (A borítékra ráírni: Az éltető víz – pályázat)

Feltüntetendő adatok: az alkotó pontos neve, életkora, élő e-mail címe,  iskolája neve és a település neve, ahol lakik. Több alkotás együttes beküldése esetén alkotásonként kérjük megadni az alkotó pontos nevét, korát és a fenti adatokat.

 

Díjazás

A legjobb pályaművek szerzői – amellett, hogy környezettudatosságra nevelő könyveket, társasjátékokat, kiadványokat kapnak – részt vehetnek az országos zárórendezvényen 2013 januárjában, a legszínvonalasabb alkotások megjelennek a program során elkészülő 2013-as kalendáriumban (digitális és nyomtatott verzióban), a legjobb írások -szerkesztett változatban- megjelenhetnek a DUE országos kiadványában, a Tallózóban.

A pályázatot a „Gazdálkodj okosan!” országos energia- és víztakarékossági szemléletformáló kampány első pályázataként hirdetjük meg.

A program a KEOP-6.1.0/B/11-2011-0040 támogatásával valósul meg.

 

Beküldési határidő: 2012. március 26.

 

További információ a pályázatról az Aprólépés.hu oldalon

Ajánlom másnak
támogass

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

A tudatos vásárló 12 pontja

Környezettudatosságra fel! – Videón a Tudatos Vásárló 12 pontja

A vásárlás a Te döntésed, a pénzed szavazat: Te döntöd el, mit és kit támogatsz. És mit nem. Lista, szatyor, mennyiség, javíttatás, újrahasznosítás és társai – 12 szempont, amit érdemes észben tartani vásárláskor. Tudatos vásárlás 12 lépésben.

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok