fbpx

Közösen könnyebb! – ÖkoKörök

Közösen könnyebb! – ÖkoKörök

Aki elhatározza, hogy megpróbál áttérni egy fenntartható életformára, hamar rájön, hogy mennyire könnyű elveszni az információk között. Sőt, még csalódás is érhet, ha nem sikerül egy kitűzött célt megfelelően teljesíteni. Ebben segítenek a Tudatos Vásárlók Egyesülete által indított ÖkoKörök, ahol kiscsoportban formában, heti talákozókon osztanak meg háztartászöldítő tudást és praktikákat egymással a résztvevők.

ÖkoKöreinkről Andacs Noémivel, a programvezetőjével beszélgetett Lay Viktória.

Andacs Noémi Tudatos Vásárlók podcastVendég: Andacs Noémi – Tudatos Vásárlók Egyesülete ÖkoKörök

Műsorvezető: Lay Viktória

Írj listát, mondj nemet a csomagolásra, egyél klímabarát módon, olvasd el a címkét és a többi – a tudatos vásárlás összefoglalva 12 egyszerűen követhető pontban, ez a Tudatos Vásárlók 12 pontja. Egyéni, hogy kinek melyik mennyire megy könnyen és melyikkel gyűlik meg a baja. Mi a magunk részéről minden lehetséges módon igyekszünk segíteni, hogy Magyarországon minél többen éljünk, vásároljunk, fogyasszunk úgy, hogy közben ne tegyük tönkre a Földet.

A Klub Rádió Szelektíven című adásában Lay Viktória beszélget velünk egy-egy ponthoz kapcsolódóan tippekről, ötletekről, a felmerülő nehézségek leküzdéséről minden csütörtökön 14 órakor.

Környezettudatosságra fel! – Videón a Tudatos Vásárló 12 pontja

Ajánlom másnak

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

    Iratkozz fel híreinkre!

    Tippek, tesztek, programok

    Megszakítás