fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Pici piac

| Kovács Gyula

Ezév tavasza óta a budapestiek, ha a a Fővám téri vásárcsarnokba vetődtek, netán örömmel is konstatálhatták, hogy a patinás épületben is beszerezhető bioélelmiszer. No nem mindig minden!

Az ok, ami miatt itt is felbukkantak az ökológiai gazdálkodásból származó termékek, sejthető: a Marczibányi tér rolója és a MOM park nyitása közti holt időszak. Ez kicsit előrevetíti a folytatást. Az eleinte állandó, kb. tíz fős áruscsapat mára egy állandó standra, az E-Bio üzemeltette Bioszigetre apadt. Itt hazai és „euimport” zöldséget, gyümölcsöt; szerdánként pedig pékholmit kapunk. Hátul a jobb sarokban. Péntekente viszont rendszeresen feláll egy bővebb formáció, mégpedig a Galga-farmosok tejtermékeivel, pékáruival gazdagodva.

Mielőtt áttennénk a nyaralás kezdetét szombatra emiatt, jobb, ha tudjuk, a Galga-farm augusztusig vakáción van… Az emberek a piacfelügyelőség szerint igénylik a szolgáltatást, így bővítés esedékes. Hajrá!

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Egészséges ősgabonák a tányérunkon

Egészséges ősgabonák a tányérunkon

2023. február 18-án tartottuk a Közösségi Mezőgazdálkodás Családi napot. Aki eljött, személyesen is megismerkedhetett 11 hazai közösségi gazdával, valamint a témába vágó beszélgetéseket, előadásokat hallgathattak meg. Ha érdekelnek a gabonák és az egészséges táplálkozás, nézd meg a beszélgetést a Családi napról az ősgabonákról Dr. Szira Fruzsinával az ÖMKI vezető kutatójával, Fülöp Ádámmal a Pipacs Pékség […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok