fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Patika helyett gyógynövények!

| Tudatos Vásárló

Szintetikus gyógyszerek használata helyett a gyógynövényekkel számos betegség kezelhető vagy megelőzhető, de itt is fontos az ésszerűség. A TVE gyógynövény adatbázisa segít abban, hogy megismerd a leggyakoribb gyógynövényeket, mire kell figyelni a gyűjtésüknél vagy a késztermék vásárlásnál. Használjátok egészséggel! 

A gyógynövények használata hozzájárulhat az egészségesebb életmód kialakításához, számos betegség megelőzéséhez, illetve tüneteinek enyhítéséhez. Ugyanakkor nem megfelelő alkalmazásuk, a negatív hatások ismeretének hiánya legalább annyi kárt okozhat, mint hasznot. A napjainkban ránk zúduló információözönből nehéz kiválasztani a hiteles adatokat. Ezt próbálja ellensúlyozni a Tudatos Vásárlók Egyesületének Gyógynövény adatbázisa.

Az adatbázist azért hoztuk létre, hogy segítsük a gyógynövény-használattal, házilagos feldolgozással és a késztermék vásárlással kapcsolatos tájékozódást.

Szakmai partnereink és a felhasznált szakirodalom biztosítják a kiegyensúlyozott és megbízható tájékoztatást. Az adatbázis összeállítását Cziczelszky Judit fitoterapeuta, a szakmai lektorálást a Hieronymus Bock Hagyományos Gyógynövényismereti Iskola  végezte. Ezúttal is köszönjük a segítségüket!

Jó böngészést!

 

 

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok