fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Olvasóink írják: Ne vásároljak semmit? [eredeti]

| Tudatos Vásárló

November utolsó péntekén különös ünnepet ülnek a világ gazdagabb felének anyagiasságát, mértéktelen és a természeti erőforrásokat pazarló fogyasztási szokásait kritikusan szemlélők. De mire is jó a Ne Vásárolj Semmit! Nap? Szerinted?

Ha sokan vitatják is üzenetét, értelmét, jelentőségét, mégis, évről-évre egyre nő azok száma, akik kiállnak mellette, akik egynapos fogyasztói böjtöt hirdetnek november utolsó péntekére (egyes országokban november utolsó szombatjára).

Te mit gondolsz, mire jó mindez? Megtudod állni, hogy ne vásárolj semmit egy napig? Mit csinálsz helyette? Mit mondasz a barátaidnak? Megpróbálod őket is meggyőzni? Hogyan?

Várjuk ötleteiteket, kicsit bővebben is kifejtett véleményeiteket!

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Greenwashing? Erre figyelj a boltokban!

Greenwashing? Erre figyelj a boltokban!

Ne dőlj be a zöldre festési praktikáknak és a hangzatos marketing szövegeknek! Összegyűjtöttünk néhány tipikus ál-zöld állítást, amik mögött a leggyakrabban nem áll valós fenntarthatósági törekvés. Pörgesd végig, kerüld el őket Te is. Nem igazán tiszta számodra, mit tekinthetünk zöldre festésnek? Itt leírtuk, mi az a greenwashing, a zöldre festés, és mi a baj vele?, itt […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok