fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Like-olj, tiltakozz, bojkottálj!

| Tudatos Vásárló

Az Auchan fakivágó akciójának hatására felpörgött a cég elleni lakossági mozgolódás. Számos fórumon kinyilváníthatod nemtetszésedet te is. Itt összegyűjtöttünk párat.

Néhány nappal a Természetvédelmi Felügyelőség által meghirdetett helyszíni szemle előtt, 2010. szeptember 23-án az Auchan beruházócége, az Immochan Kft. tulajdonába tartozó Dunakeszi lápon természetkárosítás történt. A kimagasló természetvédelmi értéket képviselő tőzegláp két lápfoltja közül az áruházhoz közelebb esőt elkezdte felszámolni egy az Auchan által felbérelt favágó brigád.

Ha Te is felháborítónak tartod a történteket, fejezd ki nemtetszésedet a Facebookon az Auchan Magyarország, a TudatAuchan.hu vagy a Jing és Jang oldalakon. (Technikai segítség: Ahhoz, hogy hozzászólást tudj írni, először like-olnod kell ezeket az oldalakat. Mivel az Auchan a saját szűrőjét alkalmazza, ahhoz, hogy ne csak a cég bejegyzéseit lásd, válaszd az AuchanMagyarorszag vagy Jin és Jang +others szűrőt. )

És ne felejts el csatlakozni a BojkottAuchan, a KárAuchan csoportokhoz, vagy a Tudatos Vásárlók Egyesületének bojkottjához!

További információ az előzményekről itt >>>

 

Kép [cc] tőzegtó.freeweb.hu

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Greenwashing? Erre figyelj a boltokban!

Greenwashing? Erre figyelj a boltokban!

Ne dőlj be a zöldre festési praktikáknak és a hangzatos marketing szövegeknek! Összegyűjtöttünk néhány tipikus ál-zöld állítást, amik mögött a leggyakrabban nem áll valós fenntarthatósági törekvés. Pörgesd végig, kerüld el őket Te is. Nem igazán tiszta számodra, mit tekinthetünk zöldre festésnek? Itt leírtuk, mi az a greenwashing, a zöldre festés, és mi a baj vele?, itt […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok