fbpx

Itt az #ÖkoTakarítás hónapja

Segítünk, hogy a tiszta otthon ne jelentsen vegyszerekkel teli otthont!

Böngéssz terméktesztjeink között!

Melyik a leghatékonyabb ökocímkés mosószer? Mire jók az általános felülettisztítók? Minden kérdésedre megtalálod a választ terméktesztjeink között!

Segítünk, hogy a legközelebbi vásárlásnál tudatosan dönts! Laboratóriumban, egységes szempontrendszer szerint teszteltünk számos tisztítószert a mosogatógéptablettáktól a mosóporokig, hogy reklámok ígéretei helyett a tények alapján tudj dönteni.

Tesztsorozatunkban a kommersz, a minősített ökocímkével rendelkező, illetve az öko vagy környezetbarát szerként árult, de nem minősített termékek hatékonyságát vizsgáljuk.

Itt az #ÖkoTakarítás hónapja

Tesztjeinkből egyértelmű: a környezetbarát termékek ugyanolyan jól tisztítanak, mint kommersz társaik, de nem olyan károsak.

Nem csoda, hiszen az ökocímke minősítési folyamatban már előre igazolni kell a hatékonyságukat, különben nem nyerhetik el az ökocímkét.

Böngészd át a tesztjeinket, és találj új kedvencet a környezetbarát termékek között!

A tesztek eléréséhez kattints a képre!

savas vécétisztítók ÖkoTakarítás hónapja

Vár rád egy meglepetés!

Ha vállaltál kihívást az #ÖkoTakarítás hónapjában, mostanra megérkezett az e-mailünk a postaládádba. Ez alapján küldj egy fotót és rövid szöveget arról, hogy teljesítetted a kihívást: miben változtattál a tesztek hatására, hogyan sikerült a próba? A fantáziádra bízzuk, milyen menő képet küldesz.

Mindenkinek küldünk meglepetés ajándékot decemberig, aki beküldi a fotóját és megadja a címét. A legmotiválóbb fotókat a Tudatos Vásárlók Facebook és Instagram oldalán is megosztjuk.

Érdemes bátornak lenni: akik a Válj az #ÖkoTakarítás szakértőjévé vagy a Tedd magad próbára! vállalást teszik és emellett egy másik kihívás teljesítéséről is küldenek fotót, egyéves Tudatos Vásárlók tagságot is kapnak és kisorsolunk köztük egy 100 000 forintos bicikliutalványt is. 

 

Oszd meg ismerőseiddel, hogy teljesítetted a kihívásokat, és használd az #ÖkoTakarítás hashtaget!

Ha szimpatikus a fenntartható életmód ügye, támogasd a munkánkat adománnyal. Köszönjük!


A Green&Safe LIFE-styles projektet az Európai Unió LIFE alapja támogatja, az Agrárminisztérium társfinanszírozza. Azonosító: ENV GIE HU000622 Green&Safe LIFE-styles

    Iratkozz fel híreinkre!

    Tippek, tesztek, programok

    Megszakítás