fbpx

| Tudatos Vásárló

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Nyári fair trade séf lett

Nyári fair trade séf felhívásunk győztese régi, kedves olvasónk Gellért Zita lett, aki egy sütést nem igénylő édességgel rukkolt elő. Így magával is fair volt, hiszen a hőségben nem kellett olvadoznia a sütő mellett. Köszönjük, hogy a méltányos kereskedelmet támogatjátok!

“Egy kolléganőmet leptem meg névnapja alkalmából ezzel az édességgel. A bevonathoz UTZ minősítésű csokoládépasztillát használtam (Aldi), és saját kertemből vegyszermentes sárgabarack (16% cukortartalmú sk. dzsem formájában) és dió került került még bele, valamint némi darált háztartási keksz. Sütni sem kellett, csak a csokoládé vízfürdőben való megolvasztásához használtam energiát.”

A képek önmagukért beszélnek, a pontos receptet még várjuk a szerkesztőségbe:)

 

A nyeremény átvehető a TVE irodájában: választható Fairtrade kitűző sorozat vagy póló

 

 

Legyél Te is a Tudatos Vásárlók Egyesülete büszke támogatója!

A TVE éves támogatói díja 3000 forint. És ezért kapsz egy Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát is.

Kattints ide, ha szeretnél 5-15% kedvezménnyel vásárolni a TVE által minősített helyeken.

 

 

    

Ezt a projektet az Európai Unió finanszírozza.  

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás