fbpx

| Tudatos Vásárló

Nemzeti Energiatakarékossági Program: Szólj hozzá!

Az energiatakarékosság mindannyiunk jól felfogott közös érdeke, sok esetben azonban komoly befektetést követel. Állampolgárokként jogunk és lehetőségünk van beleszólni a kormányzat politikájába – éljünk a lehetőséggel!

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) honlapjának Civil Fórum rovatában 2008. január 14-től elérhető, regisztráció után elolvasható és véleményezhető a Nemzeti Energiatakarékossági Program és a „Sikeres Magyarországért” Lakossági Energiatakarékossági Hitelprogram 2008. évi tervezett módosításai.

„A Civil Fórum olyan lehetőség, ahol minden érdeklődő kifejtheti véleményét a még készülő szakmai koncepciókról és szabályozás-tervezetekről, már igen korai szakaszban” – áll a GKM oldalán. Mivel az energiatakarékosság közös ügyünk, nem mindegy, hogy a mindenkori kormány milyen eszközökkel támogatja az otthoni energiatakarékossági lépéseket. Így tehát különösen fontos, hogy mi, érintettek is hozzászóljunk – minél nagyobb számban. A GKM a véleményeket 2008. január 28-ig várja, a tárca ezekre ígérete szerint visszajelzést ad.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás