fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Nemzeti Energiatakarékossági Program: Szólj hozzá!

| Tudatos Vásárló

Az energiatakarékosság mindannyiunk jól felfogott közös érdeke, sok esetben azonban komoly befektetést követel. Állampolgárokként jogunk és lehetőségünk van beleszólni a kormányzat politikájába – éljünk a lehetőséggel!

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) honlapjának Civil Fórum rovatában 2008. január 14-től elérhető, regisztráció után elolvasható és véleményezhető a Nemzeti Energiatakarékossági Program és a „Sikeres Magyarországért” Lakossági Energiatakarékossági Hitelprogram 2008. évi tervezett módosításai.

„A Civil Fórum olyan lehetőség, ahol minden érdeklődő kifejtheti véleményét a még készülő szakmai koncepciókról és szabályozás-tervezetekről, már igen korai szakaszban” – áll a GKM oldalán. Mivel az energiatakarékosság közös ügyünk, nem mindegy, hogy a mindenkori kormány milyen eszközökkel támogatja az otthoni energiatakarékossági lépéseket. Így tehát különösen fontos, hogy mi, érintettek is hozzászóljunk – minél nagyobb számban. A GKM a véleményeket 2008. január 28-ig várja, a tárca ezekre ígérete szerint visszajelzést ad.

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok