fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Nem pancs kávé, komposztlé!

| Tudatos Vásárló

Hurrá sikerült! Beindult a konyhai komposztálónk! Alább néhány szemléltető ábra, csupa élethű képpel, Photoshop nélkül. Habár az elején ígértünk szagmintát is, közben rájöttünk, hogy nem tudjuk becsomagolni, pedig lenne mit. Így hát maradnak a képek.

Mint korábban már hírt adtunk róla, az őszi hideg napokon még a teraszon tároltuk a komposztáló dobozunkat, így sajnos nem indult be a folyamat. Viszont a novemberi stratégiaváltásunkat siker koronázta. A fürdőszoba már megfelelő helynek bizonyult, és pénteken sikeresen lecsapoltuk az első adag komposztlevet. Mint a fenti kép is illusztrálja, volt némi szaghatás, pedig Zsófi a fotó kedvéért még visszafogta magát.  Ismét köszönjük neki a hősi munkát!

 

Az viszont tény, hogy a zárt dobozból továbbra sem jön ki „parfümfelhő”, csak ne kellene megnyitni a csapot….

A csapolt levet higítottuk, és nyakon öntöttük vele az irodai virágokat.

.

Mint látszik, nem kevés sikerrel, a hétvége alatt ez lett belőlük 🙂

 

Kép [cc] ansnyder5

 

***
Tetszik a TudatosVásárló.hu és szívesen olvasod cikkeinket? Ez egy nonprofit oldal, a Tudatos Vásárlók Egyesülete tartja fenn. Minimális forrásaink vannak a működtetésre. Kérjük, hogy te is támogass bennünket, hogy több hasznos cikket publikálhassunk!
 
Oszd meg a cikket a facebookon! Klikkelj a cikk címe mellett!
Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok