fbpx

| Tudatos Vásárló

Nem pancs kávé, komposztlé!

Hurrá sikerült! Beindult a konyhai komposztálónk! Alább néhány szemléltető ábra, csupa élethű képpel, Photoshop nélkül. Habár az elején ígértünk szagmintát is, közben rájöttünk, hogy nem tudjuk becsomagolni, pedig lenne mit. Így hát maradnak a képek.

Mint korábban már hírt adtunk róla, az őszi hideg napokon még a teraszon tároltuk a komposztáló dobozunkat, így sajnos nem indult be a folyamat. Viszont a novemberi stratégiaváltásunkat siker koronázta. A fürdőszoba már megfelelő helynek bizonyult, és pénteken sikeresen lecsapoltuk az első adag komposztlevet. Mint a fenti kép is illusztrálja, volt némi szaghatás, pedig Zsófi a fotó kedvéért még visszafogta magát.  Ismét köszönjük neki a hősi munkát!

 

Az viszont tény, hogy a zárt dobozból továbbra sem jön ki „parfümfelhő”, csak ne kellene megnyitni a csapot….

A csapolt levet higítottuk, és nyakon öntöttük vele az irodai virágokat.

.

Mint látszik, nem kevés sikerrel, a hétvége alatt ez lett belőlük 🙂

 

Kép [cc] ansnyder5

 

***
Tetszik a TudatosVásárló.hu és szívesen olvasod cikkeinket? Ez egy nonprofit oldal, a Tudatos Vásárlók Egyesülete tartja fenn. Minimális forrásaink vannak a működtetésre. Kérjük, hogy te is támogass bennünket, hogy több hasznos cikket publikálhassunk!
 
Oszd meg a cikket a facebookon! Klikkelj a cikk címe mellett!

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás