fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Nálad melyik háztartási gép robbant le a COVID alatt?

COVID járvány háztartási gépek

Ismerős 4 gyerekes apuka a játszótéren. Házhoz hívott szerelőpáros kedélyes duguláselhárítás közben. Réglátott jóbarát az utcán. Akárkivel elegyedünk szóba mostanában, előbb-utóbb eljön az egymásratalálás pillanata. A nagy közös téma, ami mindenkinél megnyitja a panasz-csapot: MI ROBBANT LE OTTHON az elmúlt egy évben? Gyere és mondd el nekünk is!

A COVID-járvány miatt mindannyiunknak számos nehézséggel, plusz feladattal kellett szembenéznie. Az egyik ilyen terület az otthonok, a háztartások fokozott terhelése volt – otthon a teljes család, több áram fogy, jobban koszolódik és amortizálódik a lakás. És a lakáson belül bizonyos háztartási gépek is lényegesen nagyobb terhelésnek voltak/vannak kitéve.

Ez utóbbiról nem sok szó esik, amikor a járvány okozta járulékos költségekről beszélünk. Mi pedig tényleg azt tapasztaltuk, hogy ha kicsit megpiszkáljuk a témát, hamar kiderül, hogy sokaknak okozott bosszúságot és nem kis extra költséget egy vagy több háztartási gép lerobbanása.

Mondd el, melyik ment tönkre!

Azért, hogy ne bízzuk a véletlenre az egymásra találást, szavazást indítunk, ahol

  1. kipuffoghatjátok magatokat,
  2. a szavazatokból, összegyűlt információkból kiderül, mennyire általános a probléma, milyen típusú gépek gyengék ehhez a fajta terheléshez.

A kitöltés tényleg csak egy perc, és hidd el, jól fog esni.

Hogyan segít a Tudatos Vásárlók Egyesülete?

Egyesületünk az utóbbi években számtalan háztartási gép és egyéb termék tesztjét publikálta, hogy vásárlóként ki-ki megtalálja a neki legmegfelelőbb és ezen belül a legolcsóbb terméket. A teszteket végző független szervezet, az ICRT-vel évek óta együttműködünk annak érdekében, hogy a vásárlók a lehető legjobb, legmegbízhatóbb gépet választhassák ki az otthonukba.

mosógépek nagyszabású tesztje ezen a linkenhűtőgépeké ezen a linkena mosógatógépeké ezen a linken érthető el.

MIÉRT KELL FIZETNI A TESZTEKÉRT?

Tesztjeink egy része ingyenesen elérhető, másokért fizetni kell – egy-egy teszt ára kevesebb mint 2 ezer forint. A tesztekért azért kell fizetni, mert elvégzésük komoly pénzbe kerül, és mert partnerünk, a vizsgálatokat végző nemzetközi, független szervezet, az International Consumer Research and Testing Ltd.-nek (ICRT) ez az előírása.

Miért érdemes tesztek alapján vásárolni?

✓ Tesztjeink segítségével a vásárlók kiválaszthatják a széles termékkínálatból a pénztárcájukhoz mérten legjobb, legmegbízhatóbb gépeket.

✓ Érdemes a gépek között a legalacsonyabb fogyasztású, energiatakarékos gépeket választani.

✓ Sokéves tapasztalatunk, hogy a különböző termékek között sokszor nem a legdrágábbak a legjobbak és az ár/érték arányt nézve mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbbet.

✓ A tesztekből az is kiderül, hogy melyik gépeket jobb elfelejteni.

✓ A tesztekért – az ICRT előírása miatt – fizetendő kevesebb mint 2 ezer forint egy-egy gép árának elenyésző része és nagyban megkönnyíti a kiválasztást.


FV-19 pályázat logoEz a tartalom az Innovációs és Technológiai Minisztérium FV-I-20/C jelű pályázata keretében készült.

Ajánlom másnak

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára