fbpx

Tarts velünk, legyél tagjaa Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Nálad melyik háztartási gép robbant le a COVID alatt?

COVID járvány háztartási gépek

Ismerős 4 gyerekes apuka a játszótéren. Házhoz hívott szerelőpáros kedélyes duguláselhárítás közben. Réglátott jóbarát az utcán. Akárkivel elegyedünk szóba mostanában, előbb-utóbb eljön az egymásratalálás pillanata. A nagy közös téma, ami mindenkinél megnyitja a panasz-csapot: MI ROBBANT LE OTTHON az elmúlt egy évben? Gyere és mondd el nekünk is!

A COVID-járvány miatt mindannyiunknak számos nehézséggel, plusz feladattal kellett szembenéznie. Az egyik ilyen terület az otthonok, a háztartások fokozott terhelése volt – otthon a teljes család, több áram fogy, jobban koszolódik és amortizálódik a lakás. És a lakáson belül bizonyos háztartási gépek is lényegesen nagyobb terhelésnek voltak/vannak kitéve.

Ez utóbbiról nem sok szó esik, amikor a járvány okozta járulékos költségekről beszélünk. Mi pedig tényleg azt tapasztaltuk, hogy ha kicsit megpiszkáljuk a témát, hamar kiderül, hogy sokaknak okozott bosszúságot és nem kis extra költséget egy vagy több háztartási gép lerobbanása.

Mondd el, melyik ment tönkre!

Azért, hogy ne bízzuk a véletlenre az egymásra találást, szavazást indítunk, ahol

  1. kipuffoghatjátok magatokat,
  2. a szavazatokból, összegyűlt információkból kiderül, mennyire általános a probléma, milyen típusú gépek gyengék ehhez a fajta terheléshez.

A kitöltés tényleg csak egy perc, és hidd el, jól fog esni.

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek