fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Multik állami támogatása

| NOL.hu

Több mint 31 milliárd forint állami támogatást kaphat 2008-ig nyolc multinacionális cég. További 30 milliárdos támogatás sorsáról még folynak a tárgyalások – tudta meg a Népszabadság.

A már megkötött szerződések alapján a kedvezményezett befektetők között van az Electrolux, az Asahi Glass, a Bosch, az ExxonMobil, a Denso, az Ibiden, az IBM és a Michelin. A világcégek mintegy 184 milliárd forintot fektetnek be Magyarországon 2004-2008 között, és – a kkv-szektor által teremtett álláshelyek számához viszonyítva egyébként viszonylag kevés – mintegy hatezer új munkahelyet hoznak létre.

A NOL cikke.

Ajánlom másnak

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok