fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Most tehetsz egy szívességet

| Tudatos Vásárló

Ez a cikk már 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Idén február végéig váltja be a Magyar Nemzeti Bank a 2007-ben bevont egy- és kétforintos érméket, ennek apropóján játékos gyűjtést indított a Szívesség Közösség. Itt az ideje az otthon kallódó, a forgalomból már kivont pénzérméket összegyűjteni.

A Magyar Nemzeti Bank kimutatása szerint több mint kétmilliárd forint értékben nem kerültek még vissza az egy- és kétforintosok 2007-es bevonásuk óta, tehát itt az ideje összetörni a malacperselyeket, és a kallódó aprópénzt jó célra fordítani – a Szívesség Közösség segítségével. A közösség több mint négy éve működik azzal a céllal, hogy lehetőséget biztosítson arra, hogy emberek egymásnak segíthessenek, a kérés és a felajánlás egymásra találjon.

Eddig összesen több mint 32 000 ember regisztrált a honlapon, és több mint 4000 szívesség valósult meg. Most itt egy újabb, játékos gyűjtés “Apró Szívesség Játék” néven, február 22-ig várják a pénzérméket. Emellett várják azoknak a közösségi projekteknek, szívügyeknek a nevezését is, amelyek érdemesek arra, hogy az akció ideje alatt összegyűjtött pénzből támogassák megvalósításukat.

A Szívesség Közösség az összegyűjtött pénz 70 százalékát közösségi értékadásról szóló, lelkesítő projektek támogatására fogja fordítani, a maradékot pedig honlapja fejlesztésére, hogy még több hasonló projekt valósulhasson meg. Bárki nevezhet egy-egy közösségi projektet, szívügyet a honlapon keresztül, amelyről azt gondolja, hogy fontos értékeket közvetít, összhangban van a Szívesség Közösség szellemiségével és közösségi érdekeket szolgál. A beérkező ötletekre a közösség Facebook oldalán lehet szavazni, és az akció végén a legtöbb szavazatot kapott projekteket fogják megvalósítani.

 

Forrás: Szívesség Közösség sajtóközleménye
Kép: numismatics.hu

 

Támogatom az oldalt adóm 1%-ának felajánlásával. A Tudatos Vásárlók Egyesületének adószáma:  18245770-1-43

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok