fbpx
képzés kérdőív

| Tudatos Vásárló

Mondd el, mit tanulnál szívesen ahhoz, hogy fenntarthatóan élj!

Szeretnél tenni azért, hogy az életmódod kisebb hatással legyen a Bolygóra? Mondd el, milyen képzésekkel tudunk ebben a leginkább segíteni! Adj hangot igényeidnek, töltsd ki kérdőívünket!

A Tudatos Vásárlók Egyesülete 2001-es megalakulása óta szervez képzéseket, workshopokat fogyasztóknak, gazdáknak, diákoknak, szakembereknek. A jövőben is szeretnénk segíteni Titeket abban, hogy életmódotok kisebb negatív hatással legyen Földünk jövőjére. Célunk, hogy mindannyian megtaláljuk és jobbra cseréljük azokat a pazarló fogyasztási mintákat életünkben, amik a túlfogyasztáshoz, a szeméthegyekhez, végső soron bolygónk erőforrásainak teljes feléléséhez vezetnek.

Bár az elmúlt közel két évtizedben felhalmozott tapasztalatok sokat segítenek, időről időre át kell gondolnunk az irányt, merre orientálódjunk. Ez egy ilyen pillanat. Örömmel vennénk, ha segítenél nekünk tisztán látni, merre haladjunk, milyen képzéseket indítsunk a jövőben.

Vegyszermentesítenéd a háztartásodat? Vagy inkább a fenntartható, egészséges élelmiszer beszerzési források, esetleg konyhai trükkök, praktikák érdekelnek? Ha szívesen kezedbe vennéd az irányítást, és te magad is Zöld Hőssé válnál, töltsd ki ezt a formot, és tudj meg többet jövőbeli terveinkről!

Kérünk, szánj ránk 5 percet, és tölts ki kérdőívünket. Néhány képzésünkre már az érdeklődési szándékodat is jelezheted!

powered by Typeform

Kép: freepik.com


 A Green&Safe LIFE-styles projektet az Európai Unió LIFE alapja támogatja, az Agrárminisztérium társfinanszírozza. Azonosító: ENV GIE HU000622 Green&Safe LIFE-styles

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás