fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Mondd el, mit tanulnál szívesen ahhoz, hogy fenntarthatóan élj!

| Tudatos Vásárló

képzés kérdőív

Szeretnél tenni azért, hogy az életmódod kisebb hatással legyen a Bolygóra? Mondd el, milyen képzésekkel tudunk ebben a leginkább segíteni! Adj hangot igényeidnek, töltsd ki kérdőívünket!

A Tudatos Vásárlók Egyesülete 2001-es megalakulása óta szervez képzéseket, workshopokat fogyasztóknak, gazdáknak, diákoknak, szakembereknek. A jövőben is szeretnénk segíteni Titeket abban, hogy életmódotok kisebb negatív hatással legyen Földünk jövőjére. Célunk, hogy mindannyian megtaláljuk és jobbra cseréljük azokat a pazarló fogyasztási mintákat életünkben, amik a túlfogyasztáshoz, a szeméthegyekhez, végső soron bolygónk erőforrásainak teljes feléléséhez vezetnek.

Bár az elmúlt közel két évtizedben felhalmozott tapasztalatok sokat segítenek, időről időre át kell gondolnunk az irányt, merre orientálódjunk. Ez egy ilyen pillanat. Örömmel vennénk, ha segítenél nekünk tisztán látni, merre haladjunk, milyen képzéseket indítsunk a jövőben.

Vegyszermentesítenéd a háztartásodat? Vagy inkább a fenntartható, egészséges élelmiszer beszerzési források, esetleg konyhai trükkök, praktikák érdekelnek? Ha szívesen kezedbe vennéd az irányítást, és te magad is Zöld Hőssé válnál, töltsd ki ezt a formot, és tudj meg többet jövőbeli terveinkről!

Kérünk, szánj ránk 5 percet, és tölts ki kérdőívünket. Néhány képzésünkre már az érdeklődési szándékodat is jelezheted!

powered by Typeform

Kép: freepik.com


 A Green&Safe LIFE-styles projektet az Európai Unió LIFE alapja támogatja, az Agrárminisztérium társfinanszírozza. Azonosító: ENV GIE HU000622 Green&Safe LIFE-styles

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok