fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Mondd el, mit tanulnál szívesen ahhoz, hogy fenntarthatóan élj!

| Tudatos Vásárló

képzés kérdőív

Szeretnél tenni azért, hogy az életmódod kisebb hatással legyen a Bolygóra? Mondd el, milyen képzésekkel tudunk ebben a leginkább segíteni! Adj hangot igényeidnek, töltsd ki kérdőívünket!

Támogass 1%-kal, és mi kiderítjük, megmérjük, megírjuk!

A Tudatos Vásárlók Egyesülete 2001-es megalakulása óta szervez képzéseket, workshopokat fogyasztóknak, gazdáknak, diákoknak, szakembereknek. A jövőben is szeretnénk segíteni Titeket abban, hogy életmódotok kisebb negatív hatással legyen Földünk jövőjére. Célunk, hogy mindannyian megtaláljuk és jobbra cseréljük azokat a pazarló fogyasztási mintákat életünkben, amik a túlfogyasztáshoz, a szeméthegyekhez, végső soron bolygónk erőforrásainak teljes feléléséhez vezetnek.

Bár az elmúlt közel két évtizedben felhalmozott tapasztalatok sokat segítenek, időről időre át kell gondolnunk az irányt, merre orientálódjunk. Ez egy ilyen pillanat. Örömmel vennénk, ha segítenél nekünk tisztán látni, merre haladjunk, milyen képzéseket indítsunk a jövőben.

Vegyszermentesítenéd a háztartásodat? Vagy inkább a fenntartható, egészséges élelmiszer beszerzési források, esetleg konyhai trükkök, praktikák érdekelnek? Ha szívesen kezedbe vennéd az irányítást, és te magad is Zöld Hőssé válnál, töltsd ki ezt a formot, és tudj meg többet jövőbeli terveinkről!

Kérünk, szánj ránk 5 percet, és tölts ki kérdőívünket. Néhány képzésünkre már az érdeklődési szándékodat is jelezheted!

powered by Typeform

Kép: freepik.com


 A Green&Safe LIFE-styles projektet az Európai Unió LIFE alapja támogatja, az Agrárminisztérium társfinanszírozza. Azonosító: ENV GIE HU000622 Green&Safe LIFE-styles

Ajánlom másnak
támogass

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Egészséges ősgabonák a tányérunkon

Egészséges ősgabonák a tányérunkon

2023. február 18-án tartottuk a Közösségi Mezőgazdálkodás Családi napot. Aki eljött, személyesen is megismerkedhetett 11 hazai közösségi gazdával, valamint a témába vágó beszélgetéseket, előadásokat hallgathattak meg. Ha érdekelnek a gabonák és az egészséges táplálkozás, nézd meg a beszélgetést a Családi napról az ősgabonákról Dr. Szira Fruzsinával az ÖMKI vezető kutatójával, Fülöp Ádámmal a Pipacs Pékség […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok