fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Minden, ami bringa

| Tudatos Vásárló

Ez a cikk már 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Szeretettel várunk a Tudatos Vásárlók Egyesületének bringás rendezvényére! Vendégünk a Bringakonyha és a Bringa bolhapiac, de kipróbálhatsz furcsa kerékpárokat is a családi Triciklit, a platós teherbringát vagy akár az egykerekű Gaus járgányt. Hogy mikor? Június 18-án 14-19.30h között.

Ízelítő a programból:

Helyszín: Tudatos Vásárlók Áruháza Gozsdu udvar B udvar
Időpont: Június 18. 14-19-30h
 • Hozd el a kerékpárodat, és a Bringakonyhában megtanulhatod, hogy kell megszerelni!
 • Hiányzik egy alkatrész a kerékpárodhoz, vagy elcserélnéd a fölösleges bringás cuccaidat? A Bringa bolhapiacon (szinte) minden új gazdára talál.
 • Kipróbálhatod az egykerekű Gaus „bringát”, a családi Visziklit és a Triciklit valamint a Bringakonyha platós teherhordó kerékpárját.
 • Hulladékból készült bringás kiegészítők, design tárgyak a Felvarrom-tól  és a Cangira-tól. Új életre kelt kiszuperált kerékpárok adományba a Bringarttól.
   
 • Tippek a Csajbringától, hogyan varázsold újjá a biciklidet.

 

Kép [cc] johnmarden

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

  Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
  Bónusz: tippek, tesztek, programok