fbpx

| Tudatos Vásárló

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Minden, ami bringa

Szeretettel várunk a Tudatos Vásárlók Egyesületének bringás rendezvényére! Vendégünk a Bringakonyha és a Bringa bolhapiac, de kipróbálhatsz furcsa kerékpárokat is a családi Triciklit, a platós teherbringát vagy akár az egykerekű Gaus járgányt. Hogy mikor? Június 18-án 14-19.30h között.

Ízelítő a programból:

Helyszín: Tudatos Vásárlók Áruháza Gozsdu udvar B udvar
Időpont: Június 18. 14-19-30h
 • Hozd el a kerékpárodat, és a Bringakonyhában megtanulhatod, hogy kell megszerelni!
 • Hiányzik egy alkatrész a kerékpárodhoz, vagy elcserélnéd a fölösleges bringás cuccaidat? A Bringa bolhapiacon (szinte) minden új gazdára talál.
 • Kipróbálhatod az egykerekű Gaus „bringát”, a családi Visziklit és a Triciklit valamint a Bringakonyha platós teherhordó kerékpárját.
 • Hulladékból készült bringás kiegészítők, design tárgyak a Felvarrom-tól  és a Cangira-tól. Új életre kelt kiszuperált kerékpárok adományba a Bringarttól.
   
 • Tippek a Csajbringától, hogyan varázsold újjá a biciklidet.

 

Kép [cc] johnmarden

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás