fbpx

| Tudatos Vásárló

Magyar gyümölcslé automatából, felesleges csomagolás nélkül

A Magnet Bank menzáján kipróbáltuk a Derecskei gyümölcslé automatát. Igazi gyümölcslé csomagolás nélkül: kevés helyen találunk ilyet. Próbáljatok meg ti is ilyet szervezni a munkahelyetekre, a suliba, a kedvenc éttermetekbe!

A Derecskei Gyümölcsös családi vállalkozás, az alma termelésétől a gyümölcslé és pálinka készítésig széles a termékprofiljuk. Sőt, a gyümölcsöseikben traktorvontatású kisvasutas élményprogramban is lehet részünk, így gyerekekkel is mehetünk nézelődni.  

Érdekel, hogy kerül a gyümölcs az asztalodra? Olvass tovább a méltányos kereskedelem oldalunkon. 

 

Kép: pixabay.com

 

Szeretnél még több akciót? Nyomd meg a lenti gombot és támogasd a www.tudatosvasarlo.hu fenntartását egyszeri felajánlással.  Köszönjük!

 

Legyél Te is a Tudatos Vásárlók Egyesülete büszke támogatója!

A TVE éves támogatói díja 3000 forint. És ezért kapsz egy Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát is.

Kattints ide, ha szeretnél 5-15% kedvezménnyel vásárolni a TVE által minősített helyeken.

A cikk az NKA Ismeretterjesztés és Környezetkultúra Kollégiuma 201201/00186 pályázat támogatásával készült. 

 

   

Ezt a projektet az Európai Unió finanszírozza.    

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás