alap kinézet

Linkek

System Messages

Linkek » Pénzügy

Ne dőljön be!

Megszorult, sok esetben BAR/KHR-listára került ügyfelek folyamatosan fordulnak hitelnek tűnő konstrukciókat kínáló cégekhez, fogyasztói csoportokat szervező vállalkozásokhoz. A Gazdasági Versenyhivatal azért indította el ezt az oldalt, hogy a fogyasztók megismerhessék a fogyasztói csoportok sajátosságait, az ezek ajánlataival kapcsolatos veszélyeket, és tudatosabban dönthessenek.

Nyelv

magyar

MNB pénzügyi tanácsok és alkalmazások

Szeretnéd tudni, melyik hitel- vagy lízingtermék a legkedvezőbb számodra, mennyi is lesz valójában az a "kedvező" hitel? Az MNB online alkalmazásai segítenek tájékozódni ebben és más pénzügyi kérdésekben.

Nyelv

magyar

BankTrack.org

A BankTrack nemzetközi civil hálózat célja, hogy feltárja a pénzügyi szektor működésének hatását a klímaváltozásra, és a civil társadalom tájékoztatása révén nyomást gyakoroljon mind a pénzügyi szektora mind pedig a kormányzatokra a hatékonyabb klímavédelmi lépések érdekében.

Nyelv

angol

Kiva: közösségi mikrohitelezés

A Kiva nem kisebb feladatra vállalkozik, minthogy a "webkettes" technológiát a szolidaritás és a segítségnyújtás szolgálatába állítsa. Magánszemélyeket hoz össze, akik a hagyományos banki rendszer megkerülésével adhatnak egymásnak, illetve kaphatnak egymástól (jóval kedvezőbb feltételek mellett) kölcsönt, így járulva hozzá a szegénység felszámolásához.

Nyelv

angol
  • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium,
    a fogyasztók érdekében

Smink