Linkek

Linkek » Nagylátószög » Környezetvédelem, környezetszennyezés

Zöldköznapok

Tippek és infók a környezettudatos életmódhoz.

Hulladékégetés

A HUMUSZ által működtetett oldalon számos információt találunk a hulladékégetésről. Az ezzel kapcsolatos kampányok, emissziós adatok és esettanulmányok mellett a hulladékmegelőzési ötletek is helyet kapnak.

Környezetbarát gyerekek

Az EcoFriendlyKids hasznos környezeti nevelési segédoldal tematikus cikkekkel, ötletekkel, s megannyi más hasznos információval.

Greendex

A National Geographic riportja a világ vásárlási szokásainak zöldüléséről. Nézz bele a saját fogyasztói kosaradba!

Greenfo

Környezetvédő Újságírók Társasága - Zöld iránytű a neten

Országos Környezetvédelmi Információs Rendszer

Erről az internetes oldalról kiindulva a környezetvédelmi igazgatással kapcsolatba kerülő ügyfelek és azok objektumainak nyilvánosságra hozható környezetvédelmi adatait tekintheted meg.

Környezetvédelmi Szakmai Információs Rendszer

Jelenleg több mint 2000 környezetvédelmi tevékenységet is végző céget ismertet a rendszer, részletesen bemutatva környezetvédelmi tevékenységeiket.

The Ecologist

Az 1970-ben alapított The Ecologist folyóirat a világ egyik legolvasottabb környezetvédelmi magazinja. A négy kontinensen kiadott The Ecologist-ot 150 ország 200.000 lakosa olvassa. A legjelentősebb, génmódosítás, őserdő-pusztítás, éghajlatváltozás és a globalizáció káros hatásai elleni környezetvédelmi kampányok kulcsszereplőjeként a The Ecologist korai riasztásai világszerte támogatják a környezetvédelmi ügyeket. A The Ecologist nonprofit magazin, főszerkesztője Zac Goldsmith.
  • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium,
    a fogyasztók érdekében