Linkek

CNET: Cell phone radiation levels

Kíváncsi vagy mennyi sugárzás ér mobilozás közben, hogy melyik a leginkább és legkevésbé surgázó készülék? Ezen a honlapon telefon típus szerint keresgélhetsz az adatbázisban.

EMF portál – a mobil távközlésről

Világos, hiteles tájékoztatás a mobiltelefónia működésének technikai részleteiről: hogyan működik a mobiltechnológia, mit jelent a rádiófrekvenciás elektromágneses mező, (angolul Electromagnectic Field: EMF), és mi a kapcsolat a kettő között? A honlap folyamatosan tájékoztat az európai és a magyar szabályozásról, az EMF hatásaival foglalkozó szervezetekről, valamint az elektromágneses mezők egészségre gyakorolt hatásaival kapcsolatos legfrissebb tudományos értékelésekről.

TANTUSZ

A TANTUSZ az Ön fogyasztói szokásai alapján segít eligazodni a vezetékes- és mobiltarifák között, bemutatja a külföldi mobiltelefon-használat (roaming) költségeit, valamint a szolgáltatók kombinált (vezetékes telefon, internet, televízió együtt) csomagkínálatát is. Tájékoztat arról, hogy az Ön által megadott magyarországi lakcímen milyen szélessávú internet-hozzáférések, illetve televíziós szolgáltatások közül lehet választani.

  • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium,
    a fogyasztók érdekében