Linkek

Válassz kategóriát!

Friss tartalom

NMHH a közönségért

Az Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság oldalán média- és hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban a felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon át az állampolgárokat segítő szolgáltatásokig és hírekig.

Egészséges fészek

Ötletek babaváróknak és családosoknak az egészséges otthon kialakításához.

Autosztunk

Autómegosztás, telekocsi lehetőségek ezen az oldalon is.

Ne dőljön be!

Megszorult, sok esetben BAR/KHR-listára került ügyfelek folyamatosan fordulnak hitelnek tűnő konstrukciókat kínáló cégekhez, fogyasztói csoportokat szervező vállalkozásokhoz. A Gazdasági Versenyhivatal azért indította el ezt az oldalt, hogy a fogyasztók megismerhessék a fogyasztói csoportok sajátosságait, az ezek ajánlataival kapcsolatos veszélyeket, és tudatosabban dönthessenek.

Holnapház

Írások, számítások a passzív házakról, energiatakarékos házakról egy építészmérnök szemével.

Helyi Termék Magazin

A magazin célja:

  • Egy tudatos vásárlói magatartással rendelkező fogyasztói réteg információkkal való ellátása, tájékoztatása.
  • Egészséges helyi élelmiszerek és helyben előállított javak (kézműves termékek, használati tárgyak) valamint szolgáltatások népszerűsítése, társadalmi elfogadottságuk növelése.
  • Magyar termékek iránti kereslet növelése.
  • Fogyasztóvédelem.
  • Méltányos kereskedelem népszerűsítése.

Eat seasonably! Get growing!

Ezen az oldalon megtudhatod, melyek a legegyszerűbben termeszthető növények, és tanácsot is kapsz, hogy érdemes nekifogni a kertészkedésnek.

MNB pénzügyi tanácsok és alkalmazások

Szeretnéd tudni, melyik hitel- vagy lízingtermék a legkedvezőbb számodra, mennyi is lesz valójában az a "kedvező" hitel? Az MNB online alkalmazásai segítenek tájékozódni ebben és más pénzügyi kérdésekben.

Cosmio

Ez az oldal segít eligazodni a natúrkozmetikumok világában. Ha szeretnéd magad is kipróbálni egy-egy házi kence elkészítését, itt számos receptet, tanácsot találsz.

  • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium,
    a fogyasztók érdekében