fbpx

| Tudatos Vásárló

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Lezártuk a bukszákat

A TVE akcióját támogatva, Görög Zita lezárta a járókelők bukszáját a pénteki Ne vásárolj semmit! napon. Ha el akarod kerülni a túlköltekezést karácsonykor és az év többi napján, olvasd el tippjeinket.

A Ne vásárolj semmit! nap arra hívja fel a figyelmet, hogy a fogyasztás nem egyenlő a boldogsággal. A karácsonykor – illetve egész évben – kényszerből, vagy szórakozásból megvásárolt termékek nyersanyag – és energiaigénye, a csomagolásukkal keletkező szemét, valamint a szállításukkal kibocsátott káros anyag mértéke mára az ökológiai rendszerünk első számú ellensége.  

Az fn.hu kisfilmje rólunk

 

Trükkök a túlköltekezés ellen:

 • A vásárlások 40%-a impulzus vásárlás. Ismerd meg a boltok által használt trükköket, és ne hagyd magad átverni!
 • Az Európai Bizottság adatai szerint a magyar lakosság élete során átlagosan 2 évet és 3 hónapot tölt reklámok nézésével. Pontosan hogy is hatnak a reklámok? Megtudhatod a Reklámtrükkök ABC-je című sorozatunkból >>>
 • Apró trükkökkel elkerülhetjük a túlköltekezést a hétköznapok során. Íme néhány tipp ehhez >>>
 • Nem árt átgondolni és megtervezni az egész pénzügyi helyzetünket. Ebben segít a Pénzügyi tervezés otthon című sorozatunk >>>
 • Az idei zöld és pénztárcakímélő karácsonyi ajándékötleteinket hamarosan olvashatod a TudatosVásárló.hu-n. Addig is szemezgethetsz a korábbi évek tippjeiből >>>

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás