fbpx

Lehet-e jó egy szupermarket?

Zavar a kínai fokhagyma? Keresed a fenntartható termékeket a miskolci kiskereskedelmi láncok polcain? Nyomozzuk ki közösen a megbízható élelmiszer forrásokat!

Tudatos Vásárlók Egyesülete (TVE) az Ökológiai Intézet Alapítvánnyal együttműködve egy napos képzést, műhelymunkát tart arról, hogyan lehet tudatosan kiskereskedelmi láncok boltjaiban, szupermarketben vásárolni.  A részvételi minőségbiztosítás módszereinek alkalmazásával megnézzük, mi magunk mit tehetünk ennek érdekében.

A részvételi minőségbiztosításról bővebben itt olvashatsz:www.tudatosvasarlo.hu/reszveteli-minosegbiztositas

Várunk mindenkit

·         aki szeretne Miskolcon és vonzáskörzetében jó minőségű, környezetkímélő módon, méltányos körülmények között előállított, egészséges élelmiszerhez, akár helyi termékhez jutni, még a szupermarketben is;

·         tudni szeretné, vajon tényleg megéri-e szupermarketben vásárolni;

·         aki szeretné tudni, mit tehetünk, mi vásárlók, hogy javuljon a szupermarketek kínálata;

·         aki tapasztalataival, ötleteivel hozzá tud járulni ahhoz, hogy javuljon a jó minőségű, egészséges, környezetbarát termékek hozzáférhetősége

·         nyitott arra, hogy későbbiekben akár maga is részt vállaljon abban, hogy felmérjük, mi is a helyzet Miskolcon.

GYERE EL, GONDOLKODJ, BESZÉLGESS ÉS TERVEZZ VELÜNK!

A képzés során

·         a TVE megismerteti a részvételi minőségbiztosítás módszerét és elveit.

·         beszélgetünk és feltárjuk a szupermarketekkel kapcsolatos lehetőségeket, helyi igényeket, megoldani kívánt feladatokat.

·         tanulunk arról, milyen egy jól működő szupermarket.

·         megtervezzük a következő lépéseket.

 

Időpont: 2015. NOVEMBER 7. (9.00-17.00 között), szombat

Helyszín: Társadalmi Egyesületek Szövetségének irodája, 3525 Miskolc, Kossuth u. 5.

 

A képzés ingyenes, kérjük regisztrálj a következő linken: 

http://tudatosvasarlo.hu/civicrm/event/register?id=94&reset=1

 

A programot a Norvég Civil Alap támogatja.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás