fbpx

Legyél Te is TVE önkéntes!

Önkéntesként bekapcsolódhatsz több mint tíz éve működő Egyesületünk munkájába. Tapasztalatot szerezhetsz hazai és nemzetközi projektek menedzselésében, tudományos kutatások, vagy rendezvényszervezés, közösségépítés terén. Megtanulhatod, hogyan kell egy sajtónyilatkozatot összeállítani vagy azt, hogy mire kell odafigyelni egy naponta frissülő tematikus hírportál szerkesztésénél.

A munka során barátokat, ismerősöket értékes munkatapasztalatot szerezhetsz, új ajtók nyílnak meg előtted. A lehetséges feladatok sokszínűek, biztosan találunk olyat, ami érdeklődési körödnek és képességeidnek megfelel.

 

Önkéntesként részt vehetsz:

 • Rendezvényeink szervezésében, lebonyolításában: rendezvény-koncepció kitalálása, a rendezvényt megelőző szervezési részfeladatok ellátása, részvétel a rendezvényen, helyszíni beszélgetés, játékok, kérdőíves felmérések
 • Kutatómunkánkban: a kutató munkájának segítése, adatgyűjtés, adatok kezelése
 • Online magazin szerkesztésében: programok, adatok gyűjtése, cikkírás, szövegszerkesztés
 • Fordítói tevékenységben: angolról magyarra, illetve magyarról angolra fordítás
 • Fotós tevékenységben: fotók készítése rendezvényeinken, kiadványainkhoz
 • Grafikai munkákban: online és nyomtatott kiadványaink, bannereink tervezése
 • Adminisztratív feladatokban: változatos, akár otthonról is végezhető adminisztratív tevékenységek.

 

Így jelentkezz önkéntesnek

Ha valamelyik feladatban szívesen segítenél, írj nekünk a zsofi@tve.hu címre, Perényi Zsófinak. Kérjük, jelöld meg, hogy melyik munkát szeretnéd végezni. Adataidat felvesszük önkéntes adatbázisunkba, illetve email címed felkerül az önkéntes levelezőlistánkra.

Ne veszítsd el a lelkesedésed, ha rögtön nem tudunk munkát adni, egyszer Te is sorra kerülsz 🙂

 

Az éppen aktuális önkéntes feladatokról, lehetőségekről a levelezőlistán küldünk értesítést, majd visszajelzésed után személyesen beszélünk.

  Iratkozz fel híreinkre!

  Tippek, tesztek, programok

  Megszakítás