fbpx

| Tudatos Vásárló

Légy Te is láncszem! – kreatív pályázat iskolásoknak, egyetemistáknak

Tudod, hogy honnan érkezik az asztalodra az élelmiszer? Ezzel a kérdéssel hirdet kreatív pályázatot a NÉBIH általános- és középiskolásoknak, valamint egyetemistáknak, fiatal kutatóknak.  

Mutasd be akár egy fotósorozaton, egy kisfilmben, vagy egy általad rajzolt képregényben, hogy Te hogyan képzeled el az élelmiszerlánc-biztonság megvalósulását, illetve szerinted Neked, mint fogyasztónak, milyen szereped lehet ebben. Például mit tehetsz a vásárlás során, vagy otthon azért, hogy a családod biztonságos élelmiszerhez jusson?

Kik pályázhatnak? 

 • 14 – 19 éves kor közötti középiskolai tanulók az ország bármely középiskolájából 
 • általános iskolások különböző korcsoportban
 • egyetemisták, fiatal kutatók, akik képesek kritikai kérdésfeltevéssel közelíteni a jelenlegi rendszer működésének sajátosságaihoz, és új ötletekkel, elképzelésekkel rendelkeznek.

Határidő: 2013. 09.30.

 

További részletek a pályázatról a NÉBIH honlapján. 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás