fbpx

| Tudatos Vásárló

A legnépszerűbb cikkeink 2012-ben

Babafürdetőteszt, szennyezett zöldségek, esővízgyűjtés – többek között ezek voltak a legnépszerűbb témák 2012-ben a TudatosVásárló.hu-n. Köszönjük, hogy olvastátok a honlapunkat, és visszajelzéseitekkel segítettétek a munkánkat. Így, hogy elmaradt a világvége, jövőre folytatjuk. 

Ezeket olvastátok a legtöbben idén:

Cikkeinknek nem sok értelme lenne olvasók nélkül, de szerencsére ezzel nem állunk rosszul. 2012-ben összesen több mint 700 ezer egyedi látogatónk volt. A 12 hónap oldalletöltéseinek száma meghaladja a 1,8 milliót!

Köszönjük, kedves tudatos vásárlók, hogy olvassátok az oldalt, és visszajelzéseitekkel hozzájárultok a honlapunk fejlesztéséhez, jobbításához. Ilyenkor érezzük munkánk értelmét!

Ha szeretnétek segíteni a további munkánkat, legyetek TVE támogató tagok, vagy szponzoráljatok egy cikket!

 

Köszönjük önkénteseinknek!

Önkénteseink segítsége nélkül ez a „műsor” nem jött volna létre. Akik láthatatlan kézként segítették a honlap működését: Hamvas Boglárka, Jurecska Laura, Kis Etelka, Sebestyén Éva és Szelényi Dani. Ezúttal is nagy-nagy köszönet (és a fenti virtuális torta) jár nekik, reméljük jövőre is kitartanak mellettünk! 

 

Mi legyen 2013-ban?

Bár a 2013. évi forrásaink szintén igencsak szűkösnek látszanak, és ez eléggé bekorlátozza mozgásterünket, várjuk a TudatosVásárló.hu fejlesztésével, jövőjével kapcsolatos javaslataitokat, ötleteiteket.

 • Miről olvasnátok még, miről olvasnátok többet?
 • Mi az, amit kerestetek az oldalon, de nem találtátok vagy csak nehezen található meg?
 • Milyen adatbázist böngésznétek, használnátok rendszeresen?
 • Van olyan technikai fejlesztés, amire szüksége van az oldalnak?
 • Mit ne csináljunk, mit hagyjunk abba?

Várjuk javaslataitokat alább a kommentbe vagy a szerk[kukac]tudatosvasarlo.hu címre (a tárgyba kérjük írjátok be: „TudatosVásárló.hu 2013”).

A lehetőségekhez mérten, igyekszünk megfelelni a külső és belső elvárásoknak.

 

Kép (cc) spartainternet

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás