fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Környezeti megtakarítás díj 2006 – Június 30-ig még lehet jelentkezni!

| KÖVET

A Környezettudatos Vállalatirányítási Egyesület (KÖVET) 2006-ban is meghirdette Környezeti megtakarítás díjait.

A pályázaton bármely szervezet részt vehet olyan megvalósult intézkedésekkel, amelyek egyszerre hoztak környezeti és gazdasági hasznot. Az Ablakon bedobott pénz című program keretében három kategóriában adunk át díjat az október 19-én megrendezendő nemzetközi konferencián. A díjazottak továbbjuthatnak az Európai Unió Európai üzleti díj a környezetért c. versenyére is, a pályázatok pedig helyet kapnak az Ablakon bedobott pénz V. című esettanulmány-kötetben, valamint egy hamarosan induló nemzetközi honlapon is. A legjobb esetek bekerülnek a nemzetközi kötetbe, melyben Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Románia legszínvonalasabb esettanulmányai is szerepelnek.

 

A Díjak és a részvétel előnyei

 • A Környezeti Megtakarítás díjakat a nyertes cégek ünnepélyes keretek között, a környezetvédelmi minisztertől vehetik át a KÖVET éves konferenciáján.
 • A három díjazott cég igazgatója arra is lehetőséget kap, hogy neves előadók sorában bemutassa cége példamutató intézkedéseit a konferencián.
 • A KÖVET Megtakarítás díja egyike azon hazai környezeti-vállalati elismeréseknek, amelyekkel a nyertesek továbbjuthatnak az Európai Unió Európai Üzleti Díj a Környezetért elnevezésű versenyére.
 • A három nyertes cég környezeti vezetője egyenként 100 000 Ft-os jutalomban részesül, ill. 2 fő ingyenesen részt vehet a konferencián.
 • A beküldött esetek bekerülnek az Ablakon bedobott pénz V. című kiadványba, a legjobbak a nemzetközi kiadványba is.
 • Minden esettanulmány felkerül egy hamarosan induló nemzetközi honlapra, cseh, szlovák, lengyel és román cégekkel együtt.
 • A kötetből a benne szereplő szervezetek 100-100 tiszteletpéldányt kapnak.
 • Az esettanulmányban szereplő cégek intézkedéseiről és a díjazott vállalatokról eddig mintegy 70 cikk és interjú jelent meg, így jelentős marketingértékkel is lehet számolni.

 

Akik már pályáztak

Az elmúlt négy évben 40 szervezet 46 pályázattal indult a Díjak elnyeréséért, és került be esettanulmányával az Ablakon bedobott pénz című kötetekbe.

Díjazottak: AES-Tisza Erőmű, Chinoin, Dreher, Dunapack, Flextronics, Gallicoop, GE Hungary, KEMÁK, PHOENIX Rubber.

További pályázók: Alcoa-Köfém, Audi, Bárczy, BAT, Biokom, Budapesti Erőmű, Csabai Konzervgyár, DDGÁZ, Denso, Egyesült Vegyiművek, Egym Vital Center, Ericsson, Ganzair, Hewlett-Packard, KvVM, Legrand, Magyar Posta, Mercure Budapest Korona, MOL, Pannon Power, Pécsi Vízmű, Print Sisters, Printrex, Solaris Trade, Somló Volán, Sony Hungária, TIG-RAD, Tiszai Vegyi Kombinát, Valeo, Villeroy & Boch, Zalavíz.

 

A pályázaton való részvétel szándéknyilatkozatát június 30-ig, míg a teljes pályázati anyagot július 31-ig kell elküldeni a KÖVET címére.

 

A részletes kiírásért kérjük, hogy látogasson el a www.kovet.hu/view/main/211.html internetes oldalra, vagy hívja az 1/473 22 90 telefonszámot!

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

  Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
  Bónusz: tippek, tesztek, programok