fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Ökoriporter kerestetik -Fotópályázat

| Tudatos Vásárló

Az ÖKO-Pack Nonprofit Kft. és a Greenfo.hu közös fotópályázatot indított a környezettudatosság és természetvédelem jegyében három témakörben, értékes nyereményekért. A nagy sikerre való tekintettel november 30-ig még lehet nevezni!

Az ÖKO-Pixel fotópályázat keretében 3 témakörben lehet feldolgozni a környezetvédelemmel kapcsolatos témákat:

1) Hulladék, vagy szemét?
Mi a különbség a kettő között? Gondoljunk csak a komposztálásra, a szelektív hulladékgyűjtésre, vagy éppen az illegális hulladéklerakásra!

2) Csak természetesen!
Itt természeti értékeinket kell lencsevégre kapni: lehet ez táj, növény, állat, vagy makro. Aki urbánus életet él, annak érdemes „Természet a város közepén” szemlélettel gondolkodnia…

3) ÖKO-sztori sorozat
2-3 fotóból álló sorozatokat várunk, ami elgondolkodtatja, vagy éppen megnevetteti a nézőket. Képbed meséld el, mit láttál!?

Az ÖKO-Pixel fotópályázatra nevezni és a képeket feltölteni 2010. november 30-ig lehet.

Díjazás: Minden korcsoportban és minden kategóriában az első három helyezett kerül díjazásra: 27 nyeremény + különdíjak.
Továbbá a legtöbb szavazatot kapott felvétel különdíjban részesül. (Szavazatot csak regisztrált felhasználók adhatnak le.)

Az ÖKO-Pixel fotópályázat keretében minden hónapban kiválasztásra kerül a legjobb fotó – Hónap képe – melyek készítői külön jutalomban részesülnek, mely a Ma és Holnap folyóirat éves előfizetését jelenti.

További információ a pályázatról >>>

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

2022. február. 13-án tartottuk a Közösségi mezőgazdálkodás és ÖkoKörök családi napot, ahol közelebbről is megismerhették az érdeklődők a Tudatos Vásárlók munkáját. Ezen a napon a közösségi gazdaságok és az ÖkoKörök jutottak főszerephez: az izgalmas előadások és kerekasztal-beszélgetések mellett a vendégek személyesen is találkozhattak a gazdákkal, volt Magcsere, a legkisebbek pedig gyerekprogramok keretében játékosan tanulhattak a […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok