fbpx

| Tudatos Vásárló

Ökoriporter kerestetik -Fotópályázat

Az ÖKO-Pack Nonprofit Kft. és a Greenfo.hu közös fotópályázatot indított a környezettudatosság és természetvédelem jegyében három témakörben, értékes nyereményekért. A nagy sikerre való tekintettel november 30-ig még lehet nevezni!

Az ÖKO-Pixel fotópályázat keretében 3 témakörben lehet feldolgozni a környezetvédelemmel kapcsolatos témákat:

1) Hulladék, vagy szemét?
Mi a különbség a kettő között? Gondoljunk csak a komposztálásra, a szelektív hulladékgyűjtésre, vagy éppen az illegális hulladéklerakásra!

2) Csak természetesen!
Itt természeti értékeinket kell lencsevégre kapni: lehet ez táj, növény, állat, vagy makro. Aki urbánus életet él, annak érdemes „Természet a város közepén” szemlélettel gondolkodnia…

3) ÖKO-sztori sorozat
2-3 fotóból álló sorozatokat várunk, ami elgondolkodtatja, vagy éppen megnevetteti a nézőket. Képbed meséld el, mit láttál!?

Az ÖKO-Pixel fotópályázatra nevezni és a képeket feltölteni 2010. november 30-ig lehet.

Díjazás: Minden korcsoportban és minden kategóriában az első három helyezett kerül díjazásra: 27 nyeremény + különdíjak.
Továbbá a legtöbb szavazatot kapott felvétel különdíjban részesül. (Szavazatot csak regisztrált felhasználók adhatnak le.)

Az ÖKO-Pixel fotópályázat keretében minden hónapban kiválasztásra kerül a legjobb fotó – Hónap képe – melyek készítői külön jutalomban részesülnek, mely a Ma és Holnap folyóirat éves előfizetését jelenti.

További információ a pályázatról >>>

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás