fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Korea, vegyszermentes, zöld takarítás – ÖkoKör újratöltve 2019

| Tudatos Vásárló

Korea Ökokör

Felpörögtek az események az ÖkoKör háza táján. Tavasszal, egy lelkes csapattal teszteltük az új, zöld takarításra fókuszáló ÖkoKör programot, amelyet ősszel indítunk. Júniusban Koreában képeztünk ÖkoKör csoportvezetőket. Ősszel Budapesten várunk benneteket a képzésünkön.

A TVE ÖkoKör programja 10 év után újabb állomásához érkezett. Az eddigi résztvevők visszajelzései alapján úgy láttuk, nagy igény van arra, hogy behatóbban foglalkozzunk a zöld takarítással, és segítsünk benneteket a vegyszermentes háztartás kialakításában. Zöld takarítási praktikákkal nem csak a környezetet kíméljük, de a saját és a családunk egészségét is védhetjük, ráadásul kevesebb pénzt dobunk ki fölösleges, egészségkárosító cuccokra.

Tavasszal egy nagyon lelkes csapattal teszteltük az új ÖkoKör munkafüzetet. Jelenleg zajlik a finomhangolás, és ősszel már ti is láthatjátok az eredményt. Reméljük tetszeni fog.

Közben meghívást kaptunk a koreai Green Consumer Network nevű fogyasztóvédelmi és környezetvédelmi szervezettől. Huszonnégy lelkes résztvevőnek ÖkoKör csoportvezető képzést tartottunk június végén Szöulban.

Nagyon izgalmas volt. Úgy tűnt, sikerült vennünk a nyelvi és kulturális különbségből adódó kihívásokat, olyannyira, hogy a végén nem tudtuk eldönteni, ki lelkesebb, ők vagy mi.

Ősszel itthon folytatjuk. Előre láthatólag szeptember végén csoportvezető képzést tartunk Budapesten. A részletekkel később jelentkezünk. Ha nem szeretnél lemaradni, írj nekünk az okokor[kukac]tve.hu címre, és külön értesítünk, amint végleges lesz a képzés időpontja, helyszíne.

Addig is böngésszétek a tudatosvasarlo.hu-t, ahol sok-sok tippet kaphattok a hulladék- és vegyszermentes, zöldebb nyaraláshoz.

Korábbi ÖkoKörösök beszámolóit itt olvashatjátok.

Kövessetek minket a Facebook oldalunkon és az Instagrammon.


 A Green&Safe LIFE-styles projektet az Európai Unió LIFE alapja támogatja, az Agrárminisztérium társfinanszírozza. Azonosító: ENV GIE HU000622 Green&Safe LIFE-styles

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek