alap kinézet

System Messages

Szerző: 

Varga István

Kiadó: 

Biochef

Kiadás éve: 

2009
Kóstolták már az igazi, parázsban sült tiszai harcsafilét  káposztás burgonyaágyon? A vókonyai rackapecsenyét roston sütve cukkíni lecsóval, kakukkfüves jus-vel? Vagy a vadcsomboros zöldségágyon párolt szürkemarhalábszárat körte és burgonyaprószával?

Gondolták volna, hogy ezek a receptek egy biokönyvben találhatók?

Szeretném figyelmükbe ajánlani a  Bioételek Hajdúszoboszlón innen és túl címő könyvet.  Ez a kiadvány mindenkinek szól,  aki szereti az egészségeset és a szépet!  Hiszen egészséges,  BIO alapanyagból is lehet csudaszép, látványos ételeket készíteni!

A könyvben elolvashatjuk a Hajdúszoboszlói Bioétel és Borfesztivál történetét, a BIO szócska pontos jelentését, megismerhetjük a fogalmakat, leggyakrabban feltett kérdésekre adott válaszokat,  mi a BIO,  mitıl  BIO,  miért  jobb,  hogyan  ellenırzik  stb.  Megismerhetjük,  a  hortobágyi  haszonállatok történetét, jelentıségét, Hortobágy autentikus ételeit, a régió kitőnı szakácsainak BIO étel receptjeit. 

Nyelv: 

magyar

Oldalszám: 

220

Ár: 

3000

Ajánlotta: 

Tudatos Vásárló








  • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium,
    a fogyasztók érdekében

Smink