fbpx

| Tudatos Vásárló

Kié a legszebb városi kert? – pályázat kreatívoknak

A Szatyor Egyesület pályázatot hirdet “A legszebb városi kert” címen olyan városlakóknak, akik ablakpárkányon, erkélyen vagy gangon kertészkednek, és nem riadnak vissza a kreatív megodásoktól. Izgalmas nyeremények várják a jelentkezőket. 

A pályázatban részt vehetnek magánszemélyek, akik városban élnek, és nem rendelkeznek kerttel, de szívesen kertészkednek erkélyen, ablakban, társasházuk udvarában vagy zöldfalon. Illetve mindazok, akik a balkonon, ablakban vagy egyéb kreatív módon konyhakerti növényeket termesztenek (fűszereket, zöldségeket). 

A pályázaton 3 helyezést hirdetnek meg:
1. helyezet – ingyenes részvétel a 3 napos Városi Permakultúra képzésen szeptemberben és 3000 Forint értékű bio vetőmag csomag
2. helyezet – 4000 Forint értékű bérlet, amit a Szatyor Egyesület gyakorlati, háztartászöldítő és gasztrofoglalkozásain tud felhasználni, illetve 4000 Forint értékű bio vetőmag csomag
3. helyezet – 2000 Forint értékű bérlet, amit a Szatyo rEgyesület gyakorlati, háztartászöldítő és gasztrofoglalkozásain tud felhasználni, illetve 2000 Forint értékű bio vetőmag csomag
 
További információ  pályázatról a Szatyor Egyesület honlapján
 
 
Kép [cc] terresaterra

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás