fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

„A KFC kínozza a csirkéket!” – Bikinis lányok a csirkékért

| Tudatos Vásárló

Délután 13.00-kor ketrecbe zárt és bikinit viselő PETA aktivisták tiltakoznak a nagyüzemi csirketartás és a vágóhidak kegyetlenségei, valamint a KFC ellen.

Horváth Flóra magyar és Angie Stephenson ausztrál PETA aktivisták bikiniben és ketrecben tiltakoznak a KFC egyik budapesti étterme előtt a nagyüzemi csirketartás és a vágóhidak kegyetlenségei ellen.

Az akció a PETA nemzetközi kampányának része, s annak a több mint 850 millió csirkének a szenvedésére hívja fel a figyelmet, melyet a KFC évente leöl és a fogyasztók elé tálal. A PETA szükségesnek tartja, hogy a KFC véget vessen annak a durva bánásmódnak, ahogy a beszállítók a csirkékkel bánnak: a madarak szárnyának és lábainak eltörését, a torok elvágását és a toll leforrázását, miközben az állatok gyakran még eszméletüknél vannak.

A PETA KFC-ellenes kampányát olyan hírességek támogatják, mint a a Dalai Láma, Paul McCartney, Pamela Anderson, Pink vagy Martin Freeman.

 

Hely és idő: Budapest VII., Erzsébet krt. 53., 2006. július 18., 13.00

További információ:  Jodi Ruckley +447 7119 2618 (angol)

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Greenwashing? Erre figyelj a boltokban!

Greenwashing? Erre figyelj a boltokban!

Ne dőlj be a zöldre festési praktikáknak és a hangzatos marketing szövegeknek! Összegyűjtöttünk néhány tipikus ál-zöld állítást, amik mögött a leggyakrabban nem áll valós fenntarthatósági törekvés. Pörgesd végig, kerüld el őket Te is. Nem igazán tiszta számodra, mit tekinthetünk zöldre festésnek? Itt leírtuk, mi az a greenwashing, a zöldre festés, és mi a baj vele?, itt […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok