fbpx

| Tudatos Vásárló

„A KFC kínozza a csirkéket!” – Bikinis lányok a csirkékért

Délután 13.00-kor ketrecbe zárt és bikinit viselő PETA aktivisták tiltakoznak a nagyüzemi csirketartás és a vágóhidak kegyetlenségei, valamint a KFC ellen.

Horváth Flóra magyar és Angie Stephenson ausztrál PETA aktivisták bikiniben és ketrecben tiltakoznak a KFC egyik budapesti étterme előtt a nagyüzemi csirketartás és a vágóhidak kegyetlenségei ellen.

Az akció a PETA nemzetközi kampányának része, s annak a több mint 850 millió csirkének a szenvedésére hívja fel a figyelmet, melyet a KFC évente leöl és a fogyasztók elé tálal. A PETA szükségesnek tartja, hogy a KFC véget vessen annak a durva bánásmódnak, ahogy a beszállítók a csirkékkel bánnak: a madarak szárnyának és lábainak eltörését, a torok elvágását és a toll leforrázását, miközben az állatok gyakran még eszméletüknél vannak.

A PETA KFC-ellenes kampányát olyan hírességek támogatják, mint a a Dalai Láma, Paul McCartney, Pamela Anderson, Pink vagy Martin Freeman.

 

Hely és idő: Budapest VII., Erzsébet krt. 53., 2006. július 18., 13.00

További információ:  Jodi Ruckley +447 7119 2618 (angol)

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás