fbpx

| Tudatos Vásárló

Készíts velünk házi kozmetikumot!

Már a huszadik krémet is kipróbálat, mégsem tudod, hogy melyik jó a bőrödnek? A bolti késztermék helyett, szeretnéd te magad kikavarni a kozmetikai szereidet? A TVE workshopján kozmetikus szakértőnk és a cosmio.hu szakértőjének segítségével választ kaphatsz a kérdésekre, és hazaviheted, amit kikavartál.

Május 20-án, pénteken házi kozmetikum készítő workshopot tartunk a Tudatos Vásárlók Áruházában.

Helyszín: Tudatos Vásárlók Áruháza Gozsdu udvar (B udvar)
Időpont: 2011. május 20. péntek 17-19 óra

A programról:

– Markovics Vera, a TVE kozmetikus szakértője bőrdiagnosztikai tanácsot ad. Addig gyűjtheted a kérdéseidet!

– Szentkereszti Katalin, a cosmio.hu szakértője beavat a házi kozmetikum készítés rejtelmeibe. Nem csak kész receptet kapsz,  hanem közösen készíthettek bőrradírt és maszkot. Amit kikavarsz, azt haza is viheted. Emellett természetesen még sok apró, de nem kevésbé fontos tippet, tanácsot is be lehet gyűjteni a tarsolyba.

Előtte, közben, utána megnézheted a Tudatos Vásárlók Áruháza kiállítást is.

 

A workshop időtartama: 2 óra. A csoport létszáma max. 20 fő. TVE tagoknak ingyenes, további érdeklődőknek a részvételi díj: 3 000Ft.

Jelentkezni lehet: noemi[kukac]tve.hu címen.

 

 

 

 

 

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás