fbpx

| Tudatos Vásárló

Készíts magadnak nyári frissítő szappant!

A Háziszertár szappankészítő tanfolyamokat tart. Tanulj kipróbált recepteket tapasztalt szappankészítőtől! Ismerd meg, hogyan alkothatsz egyedi szappankölteményeket! TVE tagoknak 1000 Ft kedvezmény jár a tanfolyamok árából!

Eleged van a bolti tisztálkodási szerekből és a kiszámíthatatlan összetevőikből? Megnyugtatna a gondolat, hogy családodat saját készítésű, természetes szappanokkal kényeztetheted? Teli az internet szappanreceptekkel, de te az első kézből érkező, bevált módszereknek hiszel?

Háziszertár gyakorlott szakértőjétől hasznos elméleti információkat kaphatsz a témával kapcsolatban, és a gyakorlatban is kipróbálhatod a szappankészítés rejtelmeit a kezdőknek és haladóknak is induló képzéseken.

Milyen kérdésekre kapsz választ a szappankészítő tanfolyamon?

– Mire figyelj, mi az, amit soha ne csinálj szappankészítéskor? – munkavédelem
– Milyen alapanyagokat és miért pont azokat használjuk szappanokhoz? – nyersanyagok
– Mi az az 5 dolog amit neked is tudnod kell, ha szappankészítésbe fogsz.
– Mi történik a szappannal a formában?

Mit fogtok elkészíteni?

Természetes anyagokból garantáltan ápoló alap házi pipereszappanokat, amiket haza is vihetsz. Összesen 5-6 alapreceptet próbálhatsz ki, így ennyi féle szappanod biztosan lesz.

 

A szappankészítő tanfolyamok időpontjait és helyszínét megtalálod a Háziszertár honlapján.

Ne feledd! Minden TVE tag 1000 Ft kedvezményt kap a szappankészítő tanfolyamok árából. A TVE tagságról itt olvashatsz.

További információ a képzésről, és jelentkezés a Háziszertár honlapján.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás