fbpx

| Tudatos Vásárló

Keressük 2008 Zöld Irodáját!

2008-ban ismét megrendezésre kerül a Zöld Iroda Verseny. A Környezettudatos Vállalatirányítási Egyesület (KÖVET) bármely olyan vállalat, hivatal, intézmény nevezését várja, ahol irodai munka folyik.

A díjra pályázhatnak a már környezet- és emberbarát módon üzemeltetett irodák és azok is, akik a közeljövőben térnek át a zöld iroda működtetésére. A győztes intézmény elnyeri a „2008 Zöld Irodája” címet!

 

A versenyről

A versenybe bekapcsolódó irodáknak két hónap áll majd rendelkezésükre, hogy a lehető legtöbbet

kihozva irodai működésükből Zöld Irodává váljanak.

2008 Zöld Irodája díjunkat a 2008-as Zöld Iroda Kiállításon ünnepélyes keretek között vehetik át a győztesek. A legjobbaknak a kiállításon és a program honlapján is lehetőséget kapnak szervezetük és

legjobb intézkedéseik bemutatására. A versenyről és a részvételi feltételekről részletesen olvashat a csatolt dokumentumban, illetve a www.kovet.hu-n.

 

Megéri csatlakozni!

…mert a Zöld iroda kialakításával csökkennek az iroda működési költségei;
…mert egy környezet- és emberbarát munkahely kialakításával nemcsak a környezetért, hanem a dolgozók munkavégzés-hatékonyság növeléséért is tesz;
…mert a verseny kiváló alkalom arra, hogy a régóta halogatott zöldítést végre megvalósítsa irodájában úgy, hogy a munkában külső segítséget is kap;
…mert a már régóta zölden működő munkahelynek hivatalos elismerést is szerezhet;
…mert a versenyzők megkapják a Zöld iroda kézikönyvet;
…mert a versenyzőknek félnapos tanácsadáson segítenek eligazodni a Zöld Iroda alapismeretekben, lehetőséget biztosítva számukra kérdéseik feltételére, továbbá tippeket és ötleteket is gyűjthetnek;
…mert a versenyzők telefonon és e-mailben is segítséget kapnak a verseny ideje alatt felmerülő kérdésekben;
…mert egy elektronikus hírlevél is támogatja majd a munkát, aminek a segítségével az irodák lépésről lépésre felülvizsgálhatják és javíthatják környezeti teljesítményüket.

 

Zöld Iroda Tanúsítvány

Azon irodák is profitálnak a versenyből, akiknek nem sikerül elnyerniük a Zöld Iroda Díjat. A versenyben jól teljesítő irodák elsőként kaphatják meg a Zöld Iroda Tanúsítványt, melyet a KÖVET Zöld Iroda Minősítési eljárásán megfelelő irodák két évig használhatnak.

 

Nevezni 2008. 01. 31-ig lehet a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével.

Bővebb információ a mellékelt dokumentumokban, illetve a KÖVET munkatársánál:
Vályi Zsuzsa, valyi@kovet.hu, 1/473-2290

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás