fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Keressük 2008 Zöld Irodáját!

| Tudatos Vásárló

2008-ban ismét megrendezésre kerül a Zöld Iroda Verseny. A Környezettudatos Vállalatirányítási Egyesület (KÖVET) bármely olyan vállalat, hivatal, intézmény nevezését várja, ahol irodai munka folyik.

A díjra pályázhatnak a már környezet- és emberbarát módon üzemeltetett irodák és azok is, akik a közeljövőben térnek át a zöld iroda működtetésére. A győztes intézmény elnyeri a „2008 Zöld Irodája” címet!

 

A versenyről

A versenybe bekapcsolódó irodáknak két hónap áll majd rendelkezésükre, hogy a lehető legtöbbet

kihozva irodai működésükből Zöld Irodává váljanak.

2008 Zöld Irodája díjunkat a 2008-as Zöld Iroda Kiállításon ünnepélyes keretek között vehetik át a győztesek. A legjobbaknak a kiállításon és a program honlapján is lehetőséget kapnak szervezetük és

legjobb intézkedéseik bemutatására. A versenyről és a részvételi feltételekről részletesen olvashat a csatolt dokumentumban, illetve a www.kovet.hu-n.

 

Megéri csatlakozni!

…mert a Zöld iroda kialakításával csökkennek az iroda működési költségei;
…mert egy környezet- és emberbarát munkahely kialakításával nemcsak a környezetért, hanem a dolgozók munkavégzés-hatékonyság növeléséért is tesz;
…mert a verseny kiváló alkalom arra, hogy a régóta halogatott zöldítést végre megvalósítsa irodájában úgy, hogy a munkában külső segítséget is kap;
…mert a már régóta zölden működő munkahelynek hivatalos elismerést is szerezhet;
…mert a versenyzők megkapják a Zöld iroda kézikönyvet;
…mert a versenyzőknek félnapos tanácsadáson segítenek eligazodni a Zöld Iroda alapismeretekben, lehetőséget biztosítva számukra kérdéseik feltételére, továbbá tippeket és ötleteket is gyűjthetnek;
…mert a versenyzők telefonon és e-mailben is segítséget kapnak a verseny ideje alatt felmerülő kérdésekben;
…mert egy elektronikus hírlevél is támogatja majd a munkát, aminek a segítségével az irodák lépésről lépésre felülvizsgálhatják és javíthatják környezeti teljesítményüket.

 

Zöld Iroda Tanúsítvány

Azon irodák is profitálnak a versenyből, akiknek nem sikerül elnyerniük a Zöld Iroda Díjat. A versenyben jól teljesítő irodák elsőként kaphatják meg a Zöld Iroda Tanúsítványt, melyet a KÖVET Zöld Iroda Minősítési eljárásán megfelelő irodák két évig használhatnak.

 

Nevezni 2008. 01. 31-ig lehet a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével.

Bővebb információ a mellékelt dokumentumokban, illetve a KÖVET munkatársánál:
Vályi Zsuzsa, valyi@kovet.hu, 1/473-2290

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok