fbpx

| Tudatos Vásárló

Kérdezz a zöldségestől!

Mindig is kíváncsi voltál mi történik a zöldséggel, gyümölccsel, amíg a termőföldről a kosaradba kerül? Honnan ismerheted fel, hogy friss-e az áru, esetleg agyonvegyszerezték-e? Tedd fel kérdéseidet Szabó Zoltán mezőgazdasági mérnök, őstermelőnek!

Mesterembereket faggathatunk sorozatunkban. A kiválasztott, kitűnő szakemberek készek arra, hogy őszintén válaszoljanak a szakmai trükköket, netán szemfényvesztést firtató olvasói kérdésekre is.

Most Szabó Zoltántól feldebrői őstermelőtől, mezőgazdasági mérnöktől kérdezhetsz. Izgalmas, eredeti és provokatív kérdéseidet a cikk alján, hozzászólásként írhatod meg! Az október 8-ig beérkezett kérdésekre november elején elején adunk választ.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás