fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Kérdezz a zöldségestől!

| Tudatos Vásárló

Mindig is kíváncsi voltál mi történik a zöldséggel, gyümölccsel, amíg a termőföldről a kosaradba kerül? Honnan ismerheted fel, hogy friss-e az áru, esetleg agyonvegyszerezték-e? Tedd fel kérdéseidet Szabó Zoltán mezőgazdasági mérnök, őstermelőnek!

Mesterembereket faggathatunk sorozatunkban. A kiválasztott, kitűnő szakemberek készek arra, hogy őszintén válaszoljanak a szakmai trükköket, netán szemfényvesztést firtató olvasói kérdésekre is.

Most Szabó Zoltántól feldebrői őstermelőtől, mezőgazdasági mérnöktől kérdezhetsz. Izgalmas, eredeti és provokatív kérdéseidet a cikk alján, hozzászólásként írhatod meg! Az október 8-ig beérkezett kérdésekre november elején elején adunk választ.

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok