
| Tudatos Vásárló
Kérdezz a szakácstól!
Kíváncsi vagy arra, mi zajlik egy étteremben a kulisszák mögött? Honnan ismerheted fel, hogy friss-e az étel, milyen ételt érdemes vagy nem érdmes rendelni? Tedd fel kérdéseidet Balogh Sándornak, a Metropolitan önkiszolgáló étterem szakácsának!
Tavaly indult sorozatunkban mesterembereket faggathattatok. A
kiválasztott, kitűnő szakemberek készek arra, hogy őszintén válaszoljanak a
szakmai trükköket, netán szemfényvesztést firtató olvasói kérdésekre is.
Most Balogh Sándortól, a 7. kerületi Metropolitan
önkiszolgáló étterem szakácsától kérdezhetsz.
Izgalmas, eredeti és provokatív kérdéseidet a cikk alján,
hozzászólásként írhatod meg! A február 11-ig beérkezett kérdésekre pár héten
belül adunk választ.
Kép [cc] stevendepolo