fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Kérdezz a szakácstól!

| Tudatos Vásárló

Kíváncsi vagy arra, mi zajlik egy étteremben a kulisszák mögött? Honnan ismerheted fel, hogy friss-e az étel, milyen ételt érdemes vagy nem érdmes rendelni? Tedd fel kérdéseidet Balogh Sándornak, a Metropolitan önkiszolgáló étterem szakácsának!




Tavaly indult sorozatunkban mesterembereket faggathattatok. A
kiválasztott, kitűnő szakemberek készek arra, hogy őszintén válaszoljanak a
szakmai trükköket, netán szemfényvesztést firtató olvasói kérdésekre is.

Most Balogh Sándortól, a 7. kerületi Metropolitan
önkiszolgáló étterem szakácsától kérdezhetsz.

Izgalmas, eredeti és provokatív kérdéseidet a cikk alján,
hozzászólásként írhatod meg! A február 11-ig beérkezett kérdésekre pár héten
belül adunk választ.

 

Kép [cc] stevendepolo

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok