fbpx

5 nappal ezelőtt Apám kandúrja megjelölte a szandálomat (azegyetlent, újat és drág…

5 nappal ezelőtt Apám kandúrja megjelölte a szandálomat (az egyetlent, újat és drágát), azóta próbálok a szagtól különböző módszerekkel megszabadulni - sikertelenül! Többször átöblítettem illatos mosószerekkel, szárítottam a napon, kínomban levendulaolajjal illatosított zacskóba tettem. Ez az eljárás rendkívül eredeti és pikáns illatot eredményezett, az egész szobát finoman belengi. Hogyan menthetném meg maradék szandálomat?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szagtalanításra több módszert is tudok Neked ajánlani, ám azt tanácsolom, hogy első körben próbálkozz az "enyhébb beavatkozással": próbáld jól pezsgő szódavízzel leönteni a szandált, ez eltávolítja a foltot és a szagot is enyhíti.

Ha ez sem vált be, önts egy kis ecetet a foltra, és ruhával törölgesd át. Ez után tegyél még egy pár csepp ecetet a problémás részre, és rakd ki száradni a napra a szandált!

Ha még mindig szagot érzel, próválkozz a bóraxxal! Ez az erős szer biztos hatásos lesz! Nedvesítsd be a foltot, és dörzsöld be egy kis bóraxxal. Száradás után alaposan söpörd le/porszívozd ki a port a szandálról!