fbpx

Tarts velünk, legyéla tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz!

Képes beszámoló a Tudatos Vásárló Fesztiválokról

| Tudatos Vásárló

A hétvégén Székesfehérváron és Győrben a helyi civil szervezetekkel közösen Tudatos Vásárló Fesztivált szerveztünk. A kánikula ellenére az eredmény: több mint 50 termelő, több száz látogató, játék, színes forgatag és reméljük, hogy egyre több tudatos vásárló.

Alább egy kis ízelítő a két helyszínről, és ne feledjétek szeptember 24-én Esztergomban várunk mindenkit a harmadik Tudatos Vásárló Fesztiválra! A részletes program hamarosan itt látható.

Részletek a programról >>>

 

A fehérvári rendezvény képeit a fotóra kattintva nézheted meg.

 

A győri rendezvényét itt.

 

 

A programról

A Tudatos Vásárló Fesztiválok a “Helyi termék vásárlást népszerűsítő kampány”című KEOP-2009-6.1.0/B/09-2010-0096 jelű pályázat keretében valósulnak meg. 

Közreműködő szervezet: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Irányító hatóság: Energia Központ Nonprofit Kft.

Helyi termék vásárlást népszerűsítő kampány célja, hogy népszerűsítse a helyi termékeket, és gyakoribbá tegye a közvetlenül a termelőtől történő vásárlást; kedveltté tegye a piaci ős- és kistermelőktől történő gyakoribb vásárlást; elősegítse a fogyasztó és a termelő közötti közvetlen kapcsolat kiépítését, a termékkel kapcsolatos információáramlást, ebből adódóan a termék előállításával kapcsolatos ellenőrizhetőséget, azok környezetkímélőbb előállítását; valamint lehetőség teremsen arra, hogy az érdeklődők olyan helyi termelőket valamint hasonló érdeklődésű fogyasztókat ismerjenek meg, akikkel közösen vásárlói köröket alakíthatnak ki. 

   

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek