fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Kedvezz magadnak! Már igényelhető a Tudatos Vásárló Kedvezménykártya

| Tudatos Vásárló

Startra kész a Tudatos Vásárló Kedvezménykártya. Az évi 2500 forintért igényelhető kártyáért cserébe első körben közel 50 válogatottan jófej elfogadóhelyen kaphatsz kedvezményeket. Nagy eséllyel olyan helyeken is, ahol eddig is vásároltál.

A Tudatos Vásárló Kedvezménykártyával több tucat jófej helyen vásárolhatsz kedvezményesen. Olyan helyeken (boltok, kajáldák, kozmetikák stb.), amelyek valamilyen társadalmi vagy környezeti pluszt teljesítenek, a saját kategóriájukban a többiek előtt járnak. Konkrétabban? Például bioboltok, vega éttermek, bicikliboltok, az ökoturizmus helyei, magyar dizájnerek boltjai, biokozmetikák.

Még konkrétabban? Zöld bolt, Ökolurkó környezetbarát babatermékek boltja, Zöld polc, ZöldZug, EcoCafe Kávézó, Serpenyős étterem, Myropolium, Pajtás biciklibolt, Arriba Taqueria mexikói étkezde, Szatyorbolt, Medence Csoport Concept Store és Makettlabor, Primavera Naturkozmetika és még sokan mások, a lista folyamatosan bővül. A kártya folyamatosan igényelhető, január 2-tól lehet a kedvezményeket igénybe venni.

Az elfogadóhelyek aktuális listáját itt találod>>>

A kártyát a Tudatos Vásárlók Egyesülete támogató tagjai kapják meg. Az éves tagdíj összege 2500 forint. Így amellett, hogy a tudatos vásárlás ügyét is támogatod, kedvezményesen zöldítheted az életmódod.

A kártyával és a hozzá kapcsolódó tevékenységekkel összekapcsoljuk a tudatos vásárlókat a helyi, bio, öko, fair trade boltokkal, kisvállalkozásokkal, ezáltal is segítve

  • a fogyasztók életmódjának fenntarthatóbbá tételét, és
  • az etikus és zöld kisvállalkozások sikerét és fejlődését, piacuk bővülését.

Emellett nem titkolt és fontos célunk, hogy a TVE számára független bevételt generáljunk, és végre olyan projekteket is indíthassunk, amelyeket fontosnak gondolunk, de nincs rá pályázati forrás, és csökkentsük a TVE pályázati alapoknak való kiszolgáltatottságát.

Így igényelhetsz kártyát>>>

Támogatói tagságot (és ezzel a vele járó kedvezménykártyát) nem lehet ajándékozni, mert tagsági jogviszonyt mindenki csak saját maga nevében létesíthet, és a kártya a tagsági jogviszonnyal elválaszthatatlan kedvezmény.

Elfogadóhely lennél?

Ha szívesen csatlakoznál az elfogadóhelyeink közé, kérjük, töltsd ki az itt található kérdőívet. Néhány napon belül válaszolunk. A kérdőív a minőségbiztosítás miatt fontos számunkra. Ennek segítségével mérjük fel a kártya-elfogadóhelyek gyakorlatait. Ezt a kérdőívet minden résztvevő és a hálózatba jelentkező vállalkozás kitölti – mindannyiunk számára fontos, hogy a szellemiségnek megfelelő kártya-elfogadóhelyeink legyenek.

A kérdőívet úgy kellett kidolgoznunk, hogy sokfajta vállalkozás (úgy kozmetikák, mint bicikliboltok stb.) számára használható legyen – ne aggódj, ha több kérdésre “nincs ilyen” típusú a válasza.

Bővebb infó a kártyával és az elfogadóhelyekkel kapcsolatban: www.tudatosvasarlo.hu/kartya

    
 
A projekt az   támogatásával valósul meg. 
 
 
Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Greenwashing? Erre figyelj a boltokban!

Greenwashing? Erre figyelj a boltokban!

Ne dőlj be a zöldre festési praktikáknak és a hangzatos marketing szövegeknek! Összegyűjtöttünk néhány tipikus ál-zöld állítást, amik mögött a leggyakrabban nem áll valós fenntarthatósági törekvés. Pörgesd végig, kerüld el őket Te is. Nem igazán tiszta számodra, mit tekinthetünk zöldre festésnek? Itt leírtuk, mi az a greenwashing, a zöldre festés, és mi a baj vele?, itt […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok